Plaats advertentie
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Bedrijfsuren


UitrustingEmissienorm


Conditie


ZoekwoordLaadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Hoogwerkers

2.122 advertenties

De ondergrond waarop de hoogwerker wordt ingezet bepaald is belangrijk. Hoogwerkers op rupsbanden worden vaak ingezet om ruw terrein terwijl hoogwerkers op wielen geschikt zijn op verharde wegen en binnenwerk.

2.122 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
 • Privacy gegarandeerd
 • Gratis
 • Elk moment opzegbaar

Gebruikte hoogwerker kopen

Hoogwerkers zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. In essentie doet iedere hoogwerker hetzelfde, namelijk zorgen dat u en uw personeel veilig op hoogte kunnen werken. In veel gevallen is een hoogwerker verplicht en dient de werknemer gezekerd te werken.

Hoogwerkers in vele vormen

Werkt u vooral op locatie of het eigen terrein? Is de ondergrond geplaveid of heeft u te maken met ruw terrein? Gebruikt u de hoogwerker binnen of buiten? Dit alles bepaalt welke hoogwerker het meest geschikt is.

 • Mobiele autohoogwerker
  Deze hoogwerkers zijn uitgerust met een inschuifbare telescooparm waardoor ze erg makkelijk mee te nemen zijn en op locatie in te zetten. JGL en Genie zijn gespecialiseerd in dit type hoogwerkers.
   
 • Schaarhoogwerker
  Een schaarhoogwerker steekt nergens uit wanneer deze in- en uitschuift. Dat maakt ze ideaal voor werkomgevingen met beperkte ruimte.
   
 • Telescoop hoogwerker
  Een hoogwerkers met een telescooparm komt hoger dan de meeste andere uitvoeringen. Een hoogte van 15 tot 18 meter is niet uitzonderlijk. Omdat deze hoogwerkers ook in de lengte uit kunnen schuiven worden ze veel ingezet door tuin- en plantsoendiensten.
   
 • Knikarm hoogwerker
  De knikarm wordt hydraulisch aangedreven en de besturing bevindt zich in de bak. Zo kan de operator ook de wielen aandrijven vanaf het werkplatform. Een kinkarm hoogwerker is tot ongeveer 230 kg belastbaar.
   
 • Spin hoogwerker
  Mobiel, compact en met een bereik van meer dan 30 meter. Deze hoogwerkers worden voor het werken op echt grote hoogte ingezet. Dankzij het beperkte formaat kunt u ze makkelijk inzetten.

Binnen of buiten?

De ondergrond waarop een hoogwerker wordt ingezet bepaalt of u beter een variant op wielen of op rupsen aanschaft. Rupsen zijn trager maar op oneffen of hellende vlakken een stuk stabieler dan wielen.

Merken

Hoogwerkers kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik hoogwerkers?

Het verkopen van één of meerdere hoogwerkers via TrucksNL is zeer eenvoudig. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. Kortom, iedereen kan een advertentie plaatsen op TrucksNL.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.

Staan er alleen gebruikte hoogwerkers geadverteerd?

Gebruikte voertuigen vertegenwoordigen het grootste aanbod op de website, maar er worden ook nieuwe en beschadigde objecten aangeboden. Dit betreft ongeveer 10% van het aanbod van de in totaal ruim 100.000 advertenties die online staan.