Militaire en legervoertuigen

Legervoertuigen en militaire voertuigen worden door defensie...meer

Verwijder filters

Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


Uitrusting - 0 geselecteerd


Asconfiguratie - 0 geselecteerdEuronorm - 0 geselecteerd


Conditie - 0 geselecteerd


Transmissie - 0 geselecteerd


ZoekwoordBrandstoftype - 0 geselecteerd


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

209 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Van troepen tot eten en drinken, brandstof en munitie tot reservedelen, de legervoertuigen die bij ons te koop zijn hebben verschillende ladingen vervoert. De leger vrachtwagens zijn dan ook multifunctioneel en breed inzetbaar.

De voordelen van een legervoertuig

Legervoertuigen zijn goed onderhouden voertuigen. Omdat er zwaar werk mee wordt verricht, zijn ze gebouwd met het idee dat ze lang mee moeten gaan. Om dit te waarborgen zijn verschillende vormen van extra bescherming toegevoegd. Bescherming voor de lampen, elektronica en het aandrijfsysteem. Geen klap is te groot, geen weg is te ruw of onbegaanbaar. Dit betekent voor u dat u jarenlang kan genieten van uw legervoertuig.

H2: Legervoertuigen te koop in perfecte staat

Legervoertuigen worden gebruikt in alle landen. Daarom vindt u niet alleen legervoertuigen uit Nederland, maar ook uit het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, en België. Of u nu op zoek bent naar een gecamoufleerde vrachtwagen gebruikt door de landmacht, een witte VN vloot leger vrachtwagen of een bruine truck die missies in het Midden-Oosten heeft meegemaakt, met een legervoertuig koopt u een echte krachtpatser. Ga voor een goed uitgerust legervoertuig van Unimog, Volvo, Renault of één van de andere merken. De meeste legervoertuigen zijn handgeschakeld en gebruikt met een EURO 0- of EURO 1-norm.

Welk rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een legervoertuig?

Is het legervoertuig minder dan 3.500 kg? Dan heeft u aan een rijbewijs B voldoende. Als het legervoertuig zwaarder is dan rijdt u een vrachtwagen en heeft u een groot rijbewijs nodig.

Welke merken legervoertuigen zijn te koop bij jullie?

Verschillende automerken maken legervoertuigen, zoals MAN, Magirius, Bedford, Unimog, Foden en Scania. Dit zijn enkele merken waarvan legervoertuigen te koop zijn.

Hoe adverteer ik legervoertuigen?

Eén of meerdere legervoertuigen verkopen is eenvoudig op TrucksNL. Iedereen kan een losse advertentie plaatsen of zich aanmelden voor een abonnement.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform waarop iedereen advertenties kan plaatsen en nieuwe of gebruikte voertuigen kan kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven wereldwijd. Reageren of reacties ontvangen gebeurt via e-mail, telefoon en WhatsApp.