Perscontainers

Dankzij een perscontainer neemt bedrijfsafval minder ruimte ...meer

Verwijder filters

Merk - 0 geselecteerd


Bouwjaar


Prijs (€)


Land - 0 geselecteerd


Conditie - 0 geselecteerd


Zoekwoord

11 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Met de koop van een perscontainer neemt uw bedrijfsafval minder ruimte in. De pers in de container drukt het afval bij elkaar. Zo is de container niet zo snel vol en hoeft minder vaak geleegd te worden.

Wanneer een perscontainer kopen handig is

Zodra er afval in de perscontainer wordt gedaan, gaat het systeem persen. De bediening hiervan is eenvoudig voor al uw medewerkers. Er zijn verschillende situaties waarin de koop van een perscontainer een ideale oplossing is. Stel u heeft ruimte tekort om uw afval op te bergen, dan is het fijn om afval te kunnen terugbrengen naar een kleine hoeveelheid. Zeker als u ook nog vaak uw afval moet transporteren vanwege de hoeveelheid. 

Uw perscontainer voordelen

Met een perscontainer kunt u er zeker van zijn dat uw afvalstromen minimaal 4x kleiner gemaakt kunnen worden. Ook bespaart u kosten op het laten ophalen of zelf transporteren van het vuilnis. En de perscontainers zijn afgesloten, waarmee u niet alleen zwerfvuil, maar ook ongedierte voorkomt. 

Perscontainer te koop, van groot tot klein

Een perscontainer is een goede investering waar u jarenlang mee doet. Bij ons zijn perscontainers te koop van onder andere Werner & Weber, Schenk en TRANSLIFT in verschillende kleuren en groottes. Hoe meer afval u wilt kunnen persen, hoe groter de perscontainer moet zijn. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om twee perscontainers te kopen vanwege recycling.

Kan al het afval in een perscontainer?

Al het afval dat samengeperst kan worden, kunt u in de afvalcontainer gooien. Denk hierbij aan papier, karton en plastic. Vanzelfsprekend kan restafval ook in de perscontainer. Harde materialen zoals steen, hout, glas en metaal kunt u niet persen in de container. 

Welke merken perscontainer zijn te koop bij jullie?

De perscontainers in ons assortiment zijn van merken als ValartSchenk en Werner & Weber.

Hoe adverteer ik perscontainers?

Uw perscontainer te koop aanbieden via TrucksNL kunt u doen door een losse advertentie te plaatsen of een abonnement af te sluiten.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is hét internationale handelsplatform en wordt iedere dag bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven wereldwijd. Iedereen kan advertenties plaatsen of erop reageren. Dit gebeurt via e-mail, telefoon en WhatsApp.