Plaats advertentie
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)
ConditieZoekwoordUitrustingVermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Auto occasions

1.549 advertenties

Kies uit een breed scala aan automerken en modellen zoals Volkswagen, Citroën, Opel, Seat en tal van andere merken. U heeft de keuze uit zowel nieuwe als tweedehands auto’s.

1.549 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Nieuwe of tweedehands auto kopen bij TrucksNL

Op TrucksNL worden verschillende modellen personenauto’s te koop aangeboden:

De kofferbak bevindt zich hier in een ruimte met de bestuurders-en passagiersstoelen. Zo levert u nauwelijks ruimte in en heeft u toch een kleinere auto.

Met een minivan kiest u voor het gemak van een auto en het praktisch nut van een personenbus. De auto neemt weinig meer plek in dan een sedan en biedt toch zitplaatsen aan 5 tot 8 personen.

Met een sedan wordt een auto met een motorkap, cabine en kofferbak bedoeld. De kofferbak is dus gescheiden van de cabine. Het voordeel is dat een sedan meestal een grote kofferbak heeft zonder dat dit ten koste gaat van de rijprestaties.

De ideale combinatie van een zakelijke en een gezinsauto. Veel laadvermogen, zuinig in verbruik en een prettige wegligging. Dankzij de vormgeving nemen stationwagens nauwelijks meer plek in dan een standaard sedan. Bovendien zijn stationwagens vaak luxer uitgerust dan een vergelijkbare bedrijfswagen.

Een cabriolet is een open rijtuig die verkrijgbaar is als softtop of hardtop. Houdt er bij een softtop rekening mee dat u de stoffen kap van tijd tot tijd moet impregneren.

Een coupé wagen herkent u aan de aflopende achterkant. Meestal kunnen er dan ook maar 2 personen vervoerd worden. 

De limousine staat bekend als een luxe auto waarbij de ervaring van de passagiers centraal staat. Een limousine biedt ruimte aan voor maximaal 8 personen, dit komt doordat de limousine onder de wet personenvervoer valt.

MPV auto’s zijn ook wel bekend onder de naam ‘minivans’ of ‘people carrier’. Een MPV is gebaseerd op een reguliere personenbus maar heeft een minder hoog dak en is gebaseerd op het onderstel van een personenauto. De meeste MPV’s bieden ruimte aan 5 tot 8 personen.

Pick-up auto’s hebben veel laadruimte, voelen zich prima thuis op ruw terrein, en met een dubbele cabine behoudt u de achterbank. Zo kunt u een pick-up zowel voor zakelijk als privégebruik inzetten.

Voor rolstoelvervoer zijn aangepaste auto’s nodig. Het uitgangspunt is vaak een bestelbus met een hoger dak. Ook zijn extra hulpmiddelen toegevoegd zoals een zijdeur, een rolstoellift of een oprijschans.

SUV wagen is een combinatie van een grote gezinsauto en een kleine bestelbus. Dankzij de hoge zit en de 4x4 aandrijving zijn SUV’s ook erg veilig en praktisch.

Door hulp van een 4x4 wielaandrijving biedt de terreinwagen meer grip op moeilijk begaanbare grond. Met deze carrosserievorm kunt u dus eenvoudig off-road rijden op zowel verharde als onverharde wegen.

Bekende merken op TrucksNL:

Occasion auto's vinden en kopen op TrucksNL

Hoe adverteer ik auto occasions?

Het maakt niet uit of u één of meerdere auto occasions wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.