Reefer Koel-vries Containers

AGF producten wilt u zo vers mogelijk afleveren. Daar heeft u een Reefer koel-vries container voor nodig. Koel- en vriescontainers zijn uitgerust met diverse opties als eigen accu’s, een reservewiel en rolcontainer stops die roro laden en lossen makkelijker maken.

Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)
Conditie


Zoekwoord


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

22 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

De term komt van refrigerator, het Engelse woord voor koelkast. De afkorting hiervan ‘ref’ is gevormd tot ‘reefer’. Er zijn twee reefer containers: porthole containers en de geïntegreerde koelcontainer. Bij een porthole is er geen koelinstallatie aanwezig. Deze moet aangesloten worden via de 2 portholes (gaten). Bij de geïntegreerde koelcontainers is de koelinstallatie al aanwezig. Het enige wat u moet doen is de temperatuur bepalen en de stekker inpluggen.

Reefer Koel-vries Containers kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp. 

Hoe adverteer ik koel- en vriescontainers?

Het maakt niet uit of u één of meerdere koel- en vriescontainers wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen