Manitou Verreikers

Manitou kent een uitgebreid assortiment verreikers. De hefcapaciteit kan variëren tussen 2 en 21 ton. De hefhoogtes gaan van 4 tot wel 30 meter. De MRT serie kan 360 graden draaien en is een van de meest gebruikte roterende verreikers.

Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


BedrijfsurenEmissienorm


Conditie


Zoekwoord


Brandstoftype


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

54 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
Manitou
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

De Manitou Group

Manitou is een Franse fabrikant van onder andere verreikers, wielladers, hoogwerkers en heftrucks. Sinds de oprichting in 1957 worden er machines voor zowel binnen- als buitengebruik geproduceerd en was Manitou het eerste bedrijf dat een heftruck speciaal voor ruig terrein heeft ontwikkeld.

Productieseries van Manitou

Net als de meeste producenten van zwaar materieel, brengt Manitou zijn producten uit in verschillende series. De bekendste zijn:

Manitou Twisco Range. Hieronder vallen verreikers en reachtrucks met een telescopische hefarm. Deze machines kenmerken zich door hun hoge mate van mobiliteit waardoor ze veel worden ingezet op terrein met weinig open ruimte zoals in kassen.

Manitou Buggiscope Range. Volautomatische heftrucks met een hefvermogen tot 4 ton.

Manitou Agricultural Range. Wiel- en telescoopladers die u kunt uitrusten met verschillende opzetstukken voor onder andere het verplaatsen van hooibalen of het vereffenen van het grondoppervlak.

Manitou Construction Range. In deze serie komt u de grotere telescoopladers en verreikers tegen. Deze lijn kenmerkt zich door de grote wielen met grof profiel die u in staat stellen om op ruig terrein te werken zonder aan stabiliteit in te boeten.

Manitou Heavy Lift Range. Dit zijn de verreikers en heftrucks met het grootste laadvermogen. Dat varieert van 5 tot 16 ton aan hefvermogen. Daarbij is het bereik enorm, 6 meter is geen uitzondering.

Een veelzijdig merk dankzij diverse accessoires Manitou heeft zich tot doel gesteld om meerder taken met dezelfde machine uit te kunnen voeren.