Brandweerwagen Vrachtwagens

Brandweerwagens zijn essentieel, want een uitslaande brand z...meer

Verwijder filters

Uitrusting - 0 geselecteerd


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


Conditie - 0 geselecteerd


Motor

Brandstoftype - 0 geselecteerd


Vermogen (PK)Transmissie - 0 geselecteerd

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Cabinetype - 0 geselecteerd
Zoekwoord

225 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Iedere oude brandweer is multifunctioneel inzetbaar. De wagens zijn ruim opgezet en gebouwd om allerlei weersomstandigheden en ruwe wegen te weerstaan. Daarnaast heeft iedere oude brandweer specifieke eigenschappen die de wagen uniek maken.

Oude brandweerwagens en bijbehorende uitrusting

Brandweerwagens zijn er in allerlei soorten en maten. De basiswagen is de tankautospuit die uitrukt bij iedere melding, van brand tot ongeval. Ook zijn er autospuiten, deze zijn vrijwel hetzelfde zonder eigen tank of een tank met minder grote inhoud. Brandweerwagens met een ladder of hoogwerker achterop en veelal een korf zijn de bekende redvoertuigen. Daarnaast zijn er nog haakarmvoertuigen waarmee containers vervoerd kunnen worden, waterongevallenvoertuigen (duikwagens), en crashtenders met schuimkanon (schuimblusvoertuigen) die vooral worden ingezet in geval van mogelijke brandbare vloeistoffen.

Eenvoudig een oude brandweer kopen 

De grote namen onder de brandweerwagens zijn Renault, Mercedes-Benz en DAF. Maar met ons aanbod, dat bestaat uit oude brandweren vanuit Europa, koopt u ook merken als Bedford, Magirus en Pegaso. Of u nu een verzamelaar bent of andere plannen heeft, bij ons bevindt u zich op het beste online adres voor het kopen van een oude brandweer.

Welke oude brandweer automerken verkopen jullie?

Een oude brandweer kopen kan bij ons van verschillende merken uit verschillende landen. Merken waaraan u kunt denken zijn Mercedes-Benz, Renault, Daf, Unimog, Scania en Volvo.  

Hoe adverteer ik oude brandweerauto’s?

Heeft u een oude brandweer te koop? Iedereen kan op TrucksNL eenvoudig een losse advertentie plaatsen of zich aanmelden voor een abonnement.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform waarop iedereen advertenties kan plaatsen en nieuwe of gebruikte kan voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven wereldwijd. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.