Plaats advertentie
Verwijder filtersBouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)Transmissie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Zoekwoord

Containersysteem Vrachtwagens

1.497 advertenties

Een containersysteem maakt het makkelijker om uw vrachtwagen te laden of te lossen en het bespaart tijd. Een haak- of kettingsysteem bedient u eenvoudig vanuit de cabine zodat u deze niet hoeft te verlaten.

1.497 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
 • Privacy gegarandeerd
 • Gratis
 • Elk moment opzegbaar

Bij het kiezen van een containersysteem voor uw vrachtwagens is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Allereerst welk systeem geschikt is voor uw trekkers. Ook de grootte van de containers die u gebruikt en hoe de overslag wordt ingeregeld is belangrijk bij het maken van uw keuze.

5 type afzetsystemen 

 • Kettingsysteem
  Een ketting loopt van de achterzijde van de vrachtwagen tot vlak voor de cabine. Gecombineerd met een klauw kan de chauffeur een container automatisch aankoppelen vanuit de cabine.
   
 • Zijlader
  Met een zijlader bespaart u nog meer tijd omdat de vrachtauto simpelweg naast de container tot stilstand komt en via de zijkant de container kan opladen. Omdat er niets voor of achter de vrachtauto staat is dit een van de snelste containersystemen.
   
 • Haakarmsysteem
  Een hydraulische of pneumatisch aangedreven haakarm haakt zich vast aan de voorkant en bovenkant van de container en trekt deze als het ware de legger op. Omdat de arm ook omhoog en omlaag kan bewegen, tipt u een container eenvoudig van de legger af.
   
 • Portaalarmsysteem
  Een containersysteem dat vooral de reikwijdte en stabiliteit van vrachtwagens ten goede komt. Dit type wordt vaak ingezet door vuilophaaldiensten en schoonmaakbedrijven.
   
 • Kabelsysteem
  Een kabelsysteem is wat lichter dan de meeste andere containersystemen. Het voordeel daarvan is dat u daardoor een hoger laadvermogen krijgt.

Bekende merken containersysteem vrachtwagens

MAN, Volvo, DAF, Iveco en Mercedes Benz.

 

Containersysteem Vrachtwagens kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Welke afzetsystemen zijn er?

Containersysteem vrachtwagens kennen grofweg 5 verschillende type afzetsystemen. Kettingsysteem , zijlader, haakarmsysteem, portaalarmsysteem en kabelsysteem. Er zijn zelfs vrachtwagens die meerdere afzetsystemen kennen. 

Hoe adverteer ik containersysteem vrachtwagens?

Het verkopen van één of meerdere containersysteem vrachtwagens via TrucksNL is zeer eenvoudig. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. Kortom, iedereen kan een advertentie plaatsen op TrucksNL.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.