Hitachi Graafmachines

Graafmachines zijn grofweg in te delen in drie klassen, Mini-graafmachines voor het lichtere werk, midi-graafmachines voor middelgroot werk en de zware graafmachines.

160 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
Hitachi
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Hitachi graafmachines

Hitachi is een bedrijf met tientallen jaren ervaring en gespecialiseerd in het maken van hydraulische graafmachines.

Minigraafmachines rups

De minigraafmachines van Hitachi zijn te gebruiken voor landschapsarchitectuur, grondverzet en algemene en wegenbouwprojecten. Een populair model hierin is de ZX26U-5. Deze minigraafmachine op rupsbanden is vooral goed inzetbaar voor funderingswerken, sloop- en bouwprojecten binnenshuis en nutsvoorzieningen. U vervoert deze minigraafmachine eenvoudig van de ene naar de andere locatie op een aanhangwagen van 3,5 ton. Verder heeft hij de kleinste voorste zwenkradius in zijn klasse, hierdoor kan hij makkelijk manoeuvreren in ruimtes waar het krap is.

Medium graafmachines

De medium graafmachines van Hitachi zijn erg veelzijdig inzetbaar. Deze zijn namelijk geschikt voor werkzaamheden van algemene constructieprojecten tot steenwinning. Een veel gebruikt model is hierin de ZX85USB-5. Dit model Hitachi graafmachine op rupsbanden is voorzien van een zwenkarm en zwenkstraal met korte staart, waardoor hij ideaal inzetbaar is voor projecten in krappe ruimtes, stedelijke gebieden, de wegenbouw en sloop- en bosbouwprojecten. Daarnaast zorgt de achteruitkijkmonitor ervoor dat u altijd goed zicht heeft op wat er achter u gebeurt.

Grote graafmachines

Hitachi heeft ook grote graafmachines. Deze zijn vooral te gebruiken voor ‘uitdagende’ omgevingen, zoals afgelegen locaties of voor moeilijke materialen. U kunt bij de grote graafmachines kiezen uit modellen van 50 tot 800 ton.

Wielgraafmachines

Een veelgebruikt model van de Hitachi wielgraafmachine is de ZW220-6. Dit model is geschikt voor infrastructuur, wegenbouw, landbouw, sneeuwruimen en afvalverwerking. Met de aan/uit-schakelaar kunt u het motorvermogen verhogen wanneer u bijvoorbeeld omhoog rijdt op een heuvel. U heeft daarnaast in de cabine een zichtveld van 360 graden. Verder zorgt de standaardfunctie voor ‘ritcontrole’ ervoor dat er geen materiaal uit de bak valt als de wiellader van de weg af rijdt.