Huifzeil Vrachtwagens

Door een huifzeil over de aanhanger te spannen blijft uw lad...meer

Verwijder filters

Uitrusting - 0 geselecteerd


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


Conditie - 0 geselecteerd


Motor

Brandstoftype - 0 geselecteerd


Vermogen (PK)Transmissie - 0 geselecteerd

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Cabinetype - 0 geselecteerd
Zoekwoord

271 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
 • Privacy gegarandeerd
 • Gratis
 • Elk moment opzegbaar

Huifzeil vrachtwagens zijn bakwagens met huif van zeildoek over de laadruimte. Een huif beschermt de lading, kan vaak aan zowel de achterkant als de zijkant open voor makkelijk laden en is lichtgewicht.

Verschillende soorten huifzeil vrachtwagens

Huifzeil vrachtwagens zijn de meest gangbare en veelzijdige soorten trucks die er zijn. Ze worden al tientallen jaren ingezet en dat heeft geleid tot verschillende modellen voor specifieke ladingen.

 • Standaard huifzeil vrachtwagen
  De meest voorkomende versie is een bakwagen met opstaande kleppen aan de zij- en achterkant. Hier wordt een aluminium buizenconstructie op gemonteerd waarna het zeildoek er overheen wordt getrokken. De standaard afmetingen hebben lengte van 13,4 meter, een hoogte van 2,55 meter en een breedte van 2,55 meter.
   
 • Mega oplegger
  Vergelijkbaar met een standaard huifzeil vrachtwagen maar dan een stuk groter. Met een lengte van 13,6 meter, een hoogte van 3,0 meter en een breedte van 2,55 meter, komt deze variant alleen voor als trekker-oplegger combinatie.
   
 • Schuifzeiloplegger
  Ook wel een Tautliner genoemd. De zijkanten kunnen open geschoven worden waardoor er eenvoudig geladen kan worden. In veel gevallen heeft een schuifzeiloplegger ook een schuifdak voor het beladen met een kraan. Handig op plaatsen met weinig ruimte voor een heftruck of rolcontainers.
Huifzeil Vrachtwagens kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL