Koelwagen voor C- en C1 rijbewijs ( GVW zwaarder dan 3.500kg)

Breng AGF en andere bederfbare producten zo vers mogelijk van A naar B met een koelwagen. Koelwagens van Mercedes Benz, Iveco, Volvo en DAF worden zowel met als zonder extra aanhanger aangeboden. De meeste koelmotoren bij een standaard kofferopbouw uitvoering kunnen tot -30 °C koelen.

Verwijder filters

Merk


Toon meer


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)Assen

Asconfiguratie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Cabinetype
Zoekwoord

433 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Koelwagens voor het groot rijbewijs

Koelwagens voor C- en C1 rijbewijs (vrachtwagens) zorgen ervoor dat de kwaliteit van uw lading tijdens het transport behouden blijft. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, en wat de naam suggereert, kunnen koelwagens naast koelen ook verwarmen en vriezen. Dat maakt ze erg veelzijdig voor het transport van levensmiddelen en voorkomt inkomstenderving door het bederf van producten.

Op zoek naar koelwagen voor het B rijbewijs?


Verschillende modellen koelwagens


Een koelwagen heeft meestal een bak met harde wanden die extra geïsoleerd zijn zodat de binnentemperatuur niet beïnvloed wordt door de temperatuur buiten. Het koelsysteem is vaak in of recht boven de cabine aan de buitenkant bevestigd. Dit koelsysteem wordt meestal aangedreven door een elektromotor. Er zijn ook modellen verkrijgbaar met een extra aanhanger die ook geïsoleerd is en gekoeld kan worden.
Koelwagen vrachtwagens worden vaak ingezet bij AGF transport, Medicijnen vervoer en bloementransport. Een veel gebruikte term voor koelwagens is isothermen vrachtwagens.

 

Koelwagen Vrachtwagens kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik een koelwagen?

Het maakt niet uit of u één of meerdere koelwagens wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. 

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.