Plaats advertentie
Verwijder filters

Aantal assen

1 as (1)


Bouwjaar


Prijs (€)


Land


Conditie


Zoekwoord


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Paardentrailer kopen

7 advertenties

In een goede paardentrailer voelt het dier zich op zijn gemak en de chauffeur rijdt er veilig mee. De stabiele wegligging, voldoende licht en ruimte in de wagen zijn daarom belangrijk.

7 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in jouw inbox
Dankzij de e-mail alert mis je niets meer.
 • Privacy gegarandeerd
 • Gratis
 • Elk moment opzegbaar

Paardentrailers

Een paardentrailer is een gesloten aanhangwagen waarin u niet alleen paarden en pony’s kan vervoeren, maar ook andere soorten vee.

Formaat

Er zijn verschillende soorten paardentrailers qua formaat. Zo zijn er 1,5-paards trailers, 2-paards trailers, 3/4-paards trailers en koetstrailers. Is dit niet groot genoeg voor u? Dan kunt u ook kijken naar een paardenvrachtwagen of een paardenbakwagen. Een overzicht van alle vervoersmiddelen voor paarden vindt u op onze pagina paardenvervoer.

 • 1,5-paards trailers
  De 1,5-paards trailer heeft de 1-paards trailer vervangen. Verbeteringen aan deze trailer zijn de wegligging door de grotere opbouw en een beter chassis. Naast een volwassen paard kan er in deze trailer ook nog een veulen of pony vervoerd worden.
   
 • 2-paards trailers
  Ruimte voor 2 volwassen paarden.
   
 • 3/4-paards trailers
  Ruimte voor 3 of 4 volwassen paarden.
   
 • Koetsentrailers
  Met een koetsentrailer kunt u 2 paarden en een wagen/koets vervoeren. De koets wordt dan vastgezet aan sjorpunten. Een koetsentrailer kenmerkt zich verder door het aluminium frame aan de voorzijde. Op dit frame wordt namelijk de koets geplaatst.

Opbouw

De materialen waarvan de trailer kan zijn gemaakt is van aluminium, hout of polyester. Polyester en aluminium hebben als voordeel dat ze relatief onderhoudsvrij zijn.

Verder beschikken de meeste nieuwe paardentrailers over zijdeuren en een neergaande achterklep. Een toevoeging kan zijn een zadelkamer, hierdoor bent u geen extra ruimte kwijt. Ook is er vaak een optie voor twee neergaande kleppen, de zijdeur wordt dan vervangen door een extra neergaande klep.

Hoe adverteer ik paardentrailers?

Het verkopen van één of meerdere paardentrailers via TrucksNL is zeer eenvoudig. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. Kortom, iedereen kan een advertentie plaatsen op TrucksNL.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.

Staan er alleen tweedehands paardentrailers geadverteerd?

Gebruikte voertuigen vertegenwoordigen het grootste aanbod op de website, maar er worden ook nieuwe en beschadigde objecten aangeboden. Dit betreft ongeveer 10% van het aanbod van de in totaal ruim 100.000 advertenties die online staan.