Plaats advertentie
Verwijder filters

AandrijvingConditie


Bedrijfsuren


Bouwjaar


Prijs (€)


Zoekwoord

Ruwterreinheftrucks

82 advertenties

Een ruwterreinheftruck herken je direct aan de grote, grove banden die doen denken aan agrarische trekker. Bij sommige modellen heeft de heftruck dubbele wielen aan de voorzijde voor extra grip en stabiliteit. In het assortiment zijn onder andere modellen van JCB opgenomen.

82 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Gebruikte ruwterrein heftruck kopen

Een ruwterein heftruck is ontworpen om over onverhard terrein te rijden, ook over oneffen ondergrond als een bouwplaats. De wielen zijn groter dan een gewone heftruck en de ruwterrein heftruck wordt aangedreven door een 4x4 wielaandrijving. Zo komt de heftruck niet zomaar vast te zitten in de modder. Een ruwterrein heftruck biedt een grote hefcapaciteit en helpt bij het uitvoeren van al je werkzaamheden: transporteren van ladingen, laden en lossen, verplaatsen en storten. 

De ruwterrein heftruck kun je uitrusten met diverse accessoires als vorkenversteller, kantelbaar vorkenbord, zijverschuiver en schepbak.  

Kortom: een ruwterrein heftruck is onmisbaar in de bouw-, landbouw- en industriesectoren. 

Bekende merken

Ruwterrein heftrucks zijn machines die gebruikt worden op modderige of grindoppervlakken. Met oog op veiligheid en efficiëntie wil je daarom een ruwterrein heftruck die bij je past. Misschien kan een Manitou ruwterrein heftruck helpen met je werk. Dit merk staat bekend om haar betrouwbaarheid en de uitstekende kwaliteit van ruwterrein heftrucks. JCB, Ausa of Claas ruwterrein heftrucks zijn ook een goede keuze als je op zoek bent naar een hoogwaardig product.  

Ruwterreinheftrucks kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik ruwterrein heftrucks?

Het maakt niet uit of je één of meerdere ruwterrein heftrucks wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. Je kan je hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. 

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. Je kan reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.