Heftrucks

Filter resultaten Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


BedrijfsurenEuronorm - 0 geselecteerd


Conditie - 0 geselecteerd


Zoekwoord


Brandstoftype - 0 geselecteerd


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

1.897 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
 • Privacy gegarandeerd
 • Gratis
 • Elk moment opzegbaar

Heftrucks worden sinds jaar en dag ingezet in de transportsector. Met de ontwikkelingen in de branche zijn heftrucks ook steeds diverser geworden om zo efficiënt mogelijk in een bepaalde omgeving te opereren.

Passende heftrucks voor iedere omgeving

De omgeving waarin u een heftruck in wilt zetten bepaalt in hoge mate wat voor type u nodig heeft.

 • Meeneemheftrucks
  Compacte heftrucks die u achterop een oplegger kunt bevestigen. Op locatie koppelt u de heftruck los en lost u de goederen. Een meeneemheftruck heeft een laadvermogen van ongeveer 2 ton.
   
 • Vorkheftrucks
  Vorkheftrucks zijn zowel voor binnen- als buitengebruik verkrijgbaar. Het verschil zit hem in de grootte van de wielen en de aandrijving. Heftrucks voor binnen worden aangedreven door een accu terwijl buitenheftrucks meestal een dieselmotor hebben.
   
 • Ruwterreinheftrucks
  Uitgerust met banden met een grof profiel voor extra tractie op ruig terrein. Aan de voorkant heeft de heftruck vaak dubbele wielen voor meer stabiliteit bij het heffen van de lading.
   
 • Smalle gang heftrucks
  Met smalle gangen heeft u ruimte voor meer goederen in het magazijn. Speciale smalle gang heftrucks kunnen makkelijk manoeuvreren tussen deze smalle stellingen.
   
 • Zijlader heftrucks
  Een aparte uitvoering waarbij de lading langs de zijkant wordt geladen. Omdat de wielen zich op de uiterste hoeken bevinden zijn deze heftrucks een stuk stabieler en kunnen ladingen tot 15 ton verplaatsen.
   
 • Vierwegheftrucks
  Waar een reguliere heftruck bochten moet maken, kan een vierwegheftruck zowel voorwaarts, achterwaarts en zijwaarts rijden. Dat bespaart een hoop ruimte in het magazijn en maakt de kans op botsingen met stellingen nihil.

Merkt u dat heftrucks niet voldoende hoogte hebben voor uw behoeften? Kijk dan voor een reachtruck. Deze machines bereiken een hoogte van 10 tot 15 meter.

Bekende merken

Nissan, Linde, Toyota en Caterpillar tegen.

 

Heftrucks kopen - gebruikt en nieuw - Trucks.nl