Plaats advertentie
Verwijder filters
Conditie


Bedrijfsuren


Bouwjaar


Prijs (€)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)


Zoekwoord

Heftrucks

2.986 advertenties

Er zijn diverse type heftrucks zoals de vorkheftruck en de smalle gang heftruck. Heftrucks worden gebruikt bij intern transport en magazijn werkzaamheden. Vind en koop gebruikte heftrucks.

2.986 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in jouw inbox
Dankzij de e-mail alert mis je niets meer.
 • Privacy gegarandeerd
 • Gratis
 • Elk moment opzegbaar

Heftrucks worden sinds jaar en dag ingezet in de transportsector. Met de ontwikkelingen in de branche zijn heftrucks ook steeds diverser geworden om zo efficiënt mogelijk in een bepaalde omgeving te opereren. Type heftruck occasions vind u voor iedere toepassing. 

Passende heftrucks voor iedere omgeving

De omgeving waarin u een heftruck in wilt zetten bepaalt in hoge mate wat voor type u nodig heeft.

 • Meeneemheftrucks
  Compacte heftrucks die u achterop een oplegger kunt bevestigen. Op locatie koppelt u de heftruck los en lost u de goederen. Een meeneemheftruck heeft een laadvermogen van ongeveer 2 ton.
   
 • Vorkheftrucks
  Vorkheftrucks zijn zowel voor binnen- als buitengebruik verkrijgbaar. Het verschil zit hem in de grootte van de wielen en de aandrijving. Heftrucks voor binnen worden aangedreven door een accu terwijl buitenheftrucks meestal een dieselmotor hebben.
   
 • Ruwterreinheftrucks
  Uitgerust met banden met een grof profiel voor extra tractie op ruig terrein. Aan de voorkant heeft de heftruck vaak dubbele wielen voor meer stabiliteit bij het heffen van de lading.
   
 • Smalle gang heftrucks
  Met smalle gangen heeft u ruimte voor meer goederen in het magazijn. Speciale smalle gang heftrucks kunnen makkelijk manoeuvreren tussen deze smalle stellingen.
   
 • Zijlader heftrucks
  Een aparte uitvoering waarbij de lading langs de zijkant wordt geladen. Omdat de wielen zich op de uiterste hoeken bevinden zijn deze heftrucks een stuk stabieler en kunnen ladingen tot 15 ton verplaatsen.
   
 • Vierwegheftrucks
  Waar een reguliere heftruck bochten moet maken, kan een vierwegheftruck zowel voorwaarts, achterwaarts en zijwaarts rijden. Dat bespaart een hoop ruimte in het magazijn en maakt de kans op botsingen met stellingen nihil.

Merkt u dat heftrucks niet voldoende hoogte hebben voor uw behoeften? Kijk dan voor een reachtruck. Deze machines bereiken een hoogte van 10 tot 15 meter.

Bekende merken

Nissan, Linde, Toyota en Caterpillar 

Heftrucks kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik heftrucks?

Het verkopen van één of meerdere heftrucks via TrucksNL is zeer eenvoudig. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. Kortom, iedereen kan een advertentie plaatsen op TrucksNL.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.

Staan er alleen gebruikte heftrucks en werktuigen geadverteerd?

Gebruikte voertuigen vertegenwoordigen het grootste aanbod op de website, maar er worden ook nieuwe en beschadigde objecten aangeboden. Dit betreft ongeveer 10% van het aanbod van de in totaal ruim 100.000 advertenties die online staan.