Plaats advertentie
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Bedrijfsuren
Emissienorm


Conditie


ZoekwoordLaadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Elektrische Heftrucks

872 advertenties

Elektrische heftruck occasions van bekende merken als Linde, Toyota, Still, Hyster en Jungheinrich.

872 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
elektrisch
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Voordelen elektrische heftrucks

Een elektrische heftruck is stiller en schoner dan een heftruck op diesel, benzine en LPG. Bij een elektrische heftruck komen namelijk geen schadelijke uitlaatgassen vrij. De heftruck wordt dan ook vaak binnen gebruikt, waar luchtverversing niet of slecht mogelijk is. Of in een ruimte waar bijvoorbeeld levensmiddelen worden verwerkt of opgeslagen.

De juiste heftruckbanden voor uw elektrische heftruck

Heftruckbanden zijn er in verschillende soorten en maten. Om de juiste keuze te maken voor heftruckbanden spelen rijafstanden, gebruiksfrequentie en gewicht van truck en lading een belangrijke rol. Ga je voor volrubberbanden, luchtbanden of massieve banden? Volrubberbanden zijn in Nederland de meest gekozen soort voor heftrucks. Een aantal voordelen van deze banden zijn: slijtvastigheid, lange levensduur, sterk tegen beschadigingen aangezien de banden niet lek kunnen gaan. Luchtbanden zorgen voor uitstekend contact met de grond en is door het bandenprofiel ideaal voor buitengebruik.  Massieve rubberen banden zijn het best geschikt voor vlakke ondergronden en vergen weinig onderhoud, daarnaast zijn deze net als de volrubberbanden lekbestendig.

Merken elektrische heftrucks

Hier vindt je een ruim aanbod van gebruikte heftrucks. Kies tussen de beste merken en vind de perfecte elektrische heftruck. Misschien kan een Linde heftruck u helpen met uw werk. Goede kwaliteit en een betrouwbaar merk. Fenwick, Still of Toyota elektrische heftrucks voor pallets zijn ook een goede keuze als je op zoek bent naar een hoogwaardig product!

Elektrische heftrucks tweedehands of occasion kopen?

Ben je geïnteresseerd in een elektrische heftruck? Je hebt de mogelijkheid om een gebruikte elektrische heftruck te kopen. Ons ruim aanbod van verschillende adverteerders omvat machines uit alle prijsklassen. Bovendien kun je gemakkelijk het bouwjaar, de bedrijfsuren en het maximale hefvermogen van verschillende voertuigen vergelijken. Je vindt gegarandeerd de perfecte elektrische heftruck!

Elektrische Heftrucks kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik elektrische heftrucks?

Het maakt niet uit of je één of meerdere elektrische heftrucks wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. Je kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. 

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. Je kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.