Plaats advertentie
Verwijder filters

Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Cabine
ConditieZoekwoord
Brandstoftype


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Open laadbak bedrijfswagens

286 advertenties

De open laadbak bedrijfswagens zorgen voor een hoop extra laadruimte. Dit betekent dat er extra grote ladingen vervoert kunnen worden. Een dubbele cabine zorgt voor een achterbank waarop u naast passagiers, ook nóg meer producten kunt transporteren.

286 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Een open laadbak maakt het vervoeren van grote objecten gemakkelijk. Dit is ideaal voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld bij werkzaamheden in de landbouw, groenvoorziening en bouw. 

De voordelen van een open laadbak

Bij de open laadbak wordt u, in tegenstelling tot een gesloten laadbak, niet beperkt tot een specifieke maximale hoogte. Daarbij is er geen groot rijbewijs nodig. Maak helder waarvoor u de open laadbak wilt gebruiken voordat u deze aanschaft. Open laadbakken worden namelijk veelal ontworpen gebaseerd op de ladingen die vervoerd worden. Dit varieert van stukgoederen tot sloopafval en voertuigen. Mocht de open laadbak nodig zijn voor het vervoeren van grond, boomwortels, planten of andere producten die vies of modderig kunnen worden, dan is de open laadbak eenvoudig schoon te vegen of spuiten. 

Een open laadbak koopt u hier

Heeft u een open laadbak met laadklep nodig? Een automaat of toch liever een meer gangbare handgeschakelde bedrijfswagen met open laadbak? En dan een enkele cabine of een dubbele cabine? Open laadbakken zijn er in alle vormen en maten van merken als IvecoFUSO en Toyota. De nieuwe of gebruikte open laadbak bedrijfswagen die u zoekt, vindt u in ons assortiment.

Welke merken open laadbak bedrijfswagens bieden jullie aan?

Open laadbak bedrijfswagens met dubbele cabines van Ford en Mercedes-Benz of met een enkele cabine van Opel en Toyota. Zowel kleine als grote merken vindt u in ons assortiment.

Hoe adverteer ik open laadbak bedrijfswagens?

Iedereen kan op een eenvoudige manier één of meerdere bedrijfswagens met open laadbak verkopen via TrucksNL. Plaats een losse advertentie of meldt u aan voor een abonnement.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven wereldwijd. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.