Plaats advertentie
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Cabine

Enkele (3.038)Conditie


Transmissie


Zoekwoord

Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Bestelwagen

8.047 advertenties

Voor het vervoeren van goederen en producten is een bestelwagen een goede keus om te maken. Om hierin te rijden is een rijbewijs B voldoende, zolang de bestelwagen inclusief belading niet meer weegt dan 3500 kg.

8.047 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Door het kopen van een bestelwagen wordt het eenvoudig om producten en goederen te vervoeren van de ene plek naar de andere. In een zakelijke capaciteit worden bestelwagens veel gebruikt binnen verschillende branches.

De uitrusting van een bestelwagen

Bij het kopen van een bestelwagen is het belangrijk om vooraf te bepalen waarmee de wagen uitgerust moet zijn. Is de instap makkelijk? Zijn er genoeg spiegels om te kunnen overzien wat er aan de zijkant van de wagen gebeurt? Is er een extra rechter zijruit in de laadruimte? Gaat de laadruimte open met een achter draaideur of een klep?

Met een rijbewijs B willen rijden in de bestelwagen betekent dat de belading nooit meer dan 3500 kg weegt. Dit gewicht is inclusief isolatie, stellingen of rekken in de laadruimte, maar ook uw eigen gewicht en dat van bijvoorbeeld uw bijrijder telt mee. En wilt u een bijrijder meenemen of extra spullen vervoeren, dan kan een bestelwagen met dubbele cabine interessant zijn.

Eenvoudig een bestelwagen kopen

Van gesloten bestelwagens tot open laadbak bedrijfswagens en verkoopwagen bedrijfswagens. In het assortiment vindt u bekende modellen zoals de Ford Transit, Volkswagen Transporter en de Mercedes Sprinter. Maar u kunt ook gaan voor bestelwagens van merken als Citroën, Opel en Toyota.

Welke merken bestelwagen verkopen jullie?

Zowel bekende merken als Volkswagen, Mercedes-Benz en Ford kunt u bij ons kopen, evenals minder grote merken waaronder Maxus, Multicar en Piaggio.

Hoe adverteer ik bestelwagens?

Het is zeer eenvoudig en voor iedereen mogelijk om één of meerdere bestelwagens op TrucksNL te verkopen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of voor het plaatsen van een losse advertentie.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven wereldwijd. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.