Plaats advertentie
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)
Conditie


Zoekwoord


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Tankcontainers

129 advertenties

U gebruikt een tankcontainer voor het opslaan en vervoeren van vloeistoffen zoals olie, maar ook levensmiddelen en gassen. Bepaal welke afmetingen u nodig hebt en kies een tankcontainer.

129 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

De binnenkant van de tankcontainers is gemaakt van roestvast staal, daaromheen zit een beschermings- en isolatielaag. De inhoud van een tankcontainer kan uiteen lopen van 14.000 tot wel 27.000 liter. Net als bij de zeecontainer zijn veel voorkomende afmetingen 20ft en 40ft. 

Ook bij tankcontainers is er onderscheid te maken in types. Een Silotank wordt bijvoorbeeld ingezet voor granen en poeders en een reefertank om de inhoud gekoeld te houden. Ook is er een meercompartimententank, hierin zit één of zitten twee tussenschotten, waardoor er verschillende soorten goederen in één tank kunnen. 

Tankcontainers kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik tankcontainers?

Het maakt niet uit of u één of meerdere tankcontainers wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.