Zeecontainers

Zeecontainers zijn de meest gebruikte transportmiddelen voor...meer

Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)


Land - 0 geselecteerd


Conditie - 0 geselecteerd


Zoekwoord


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

135 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Zeecontainers: het succes van standaard afmetingen

De reden dat zeecontainers zo populair zijn geworden in de transportwereld is omdat ze makkelijk van een schip op een trein of truck geladen kunnen worden. Dat bespaart veel tijd bij de overslag en zorgt ervoor dat bedrijven efficiënter kunnen werken. De meest voorkomende afmeting wordt TEU. Dat staat voor Twenty feet Equivalent Unit, in de volksmond een 20-voeter genoemd. 20 voet is ongeveer 6 meter.

Naast deze maat zijn er nog een aantal standaard afmetingen:
• 20 ft
• 20 ft highcube
• 40 ft
• 45 ft

De 7 meest gebruikte zeecontainers

Omdat er veel verschillende goederen getransporteerd worden zijn er verschillende type zeecontainers. De meest gebruikte zijn:

Zeecontainers kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik zeecontainers?

Het verkopen van één of meerdere zeecontainers via TrucksNL is zeer eenvoudig. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. Kortom, iedereen kan een advertentie plaatsen op TrucksNL.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.

Staan er alleen gebruikte zeecontainers geadverteerd?

Gebruikte containers vertegenwoordigen het grootste aanbod op de website, maar er worden ook nieuwe en beschadigde objecten aangeboden. Dit betreft ongeveer 10% van het aanbod van de in totaal ruim 100.000 advertenties die online staan.