Plaats advertentie

Zeecontainers

158 advertenties

Zeecontainers zijn de meest gebruikte transportmiddelen voor het vervoeren van losse goederen. De meest voorkomende formaten zeecontainers zijn 20ft, 20 ft high cube, 40ft en 45ft.

158 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Zeecontainers: het succes van standaard afmetingen

De reden dat zeecontainers zo populair zijn geworden in de transportwereld is omdat ze makkelijk van een schip op een trein of truck geladen kunnen worden. Dat bespaart veel tijd bij de overslag en zorgt ervoor dat bedrijven efficiënter kunnen werken. De meest voorkomende afmeting wordt TEU. Dat staat voor Twenty feet Equivalent Unit, in de volksmond een 20-voeter genoemd. 20 voet is ongeveer 6 meter.

Naast deze maat zijn er nog een aantal standaard afmetingen:
• 20 ft
• 20 ft highcube
• 40 ft
• 45 ft

De 7 meest gebruikte zeecontainers

Omdat er veel verschillende goederen getransporteerd worden zijn er verschillende type zeecontainers. De meest gebruikte zijn:

Zeecontainers kopen - 8 FT, 10 FT, 20 FT, 40 FT en 45 FT - TrucksNL

Hoe adverteer ik zeecontainers?

Het verkopen van één of meerdere zeecontainers via TrucksNL is zeer eenvoudig. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. Kortom, iedereen kan een advertentie plaatsen op TrucksNL.

Wat betekent Offshore DNV containers?

DNV staat voor: "Det Norske Veritas". DNV (zee) containers zijn gebouwd volgens de DNV 2.7-1/EN 12079-1 norm die kwaliteit en veiligheid waarborgen. Enkel DNV containers worden ingezet in de offshore industrie en voldoen aan hogere eisen dan normale zeecontainers. DNV containers zijn bijvoorbeeld veel beter bestand tegen zeewater. 

Wat zijn High Cube zeecontainers?

High cube containers zijn 30 cm hoger dan standaard containers. Veel voorkomende High cube containers komen in de maten 10 FT, 20 FT en 40 FT zeecontainers.
Naast dat een High cube zeecontainer meer inhoud heeft zijn deze zeecontainers geschikt voor ondeelbare ladingen / objecten. High cube containers worden vaak ook omgebouwd tot pop-up stores of als tijdelijk kantoor. Door de extra hoogte kan een volwassen persoon hier comfortabel in staan.