Open Top Zeecontainers

Open top containers worden vaak gebruikt voor het opslaan van goederen omdat het makkelijk is om met een kraan via de bovenkant te lossen. De bovenkant is met een zeil af te dekken, mocht dit nodig zijn.

Verwijder filters

Bouwjaar


Prijs (€)Conditie


ZoekwoordLaadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

82 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

De naam open top container zegt het al, deze zeecontainers hebben geen dak. De open top kan worden bedekt met een waterdicht dekzeil dat wordt vastgemaakt met touwen. Dit maakt de open top container perfect voor lange ladingen.

Met een open top container eenvoudig laden en lossen

Hoge en lange goederen stallen, laden of lossen die niet door een containerdeur passen? Dan is de open top container hét antwoord. Door het gebrek aan een dak is de ruimte in de hoogte eindeloos. Aan de binnenkant bevinden zich veelal sjorringen waarmee de lading in de open container vastgezet kan worden. Dit voorkomt verschuivingen. Daarnaast hebben veel van de containers alsnog gewone laaddeuren voor extra flexibiliteit. Afhankelijk van waar u de container voor nodig heeft, zijn er bij ons verschillende maten beschikbaar. 

Alle soorten en maten open top containers

Van translift containers tot portaalbakken, mini containerbakken tot high cube containers, voor iedere lading koopt u bij ons de juiste open top container. Zo kunt u al uw schroot en hout gemakkelijk van boven laden. Naast de bekende merken als Vernooy en Winters, vindt u bij ons ook open top containers van Vossebelt, Atlas en Bruns.

Welke merken open top containers verkopen jullie?

Wat dacht u van Vernooy, Schenk en TRANSLIFT open top containers? Of zoekt u iets van Atlas, Bruns of MINI? Alle bekende open top container merken vindt u in ons assortiment.

Hoe adverteer ik open top containers?

Open top containers verkopen is eenvoudig via TrucksNL. Plaats een losse advertentie of kies voor een abonnement.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is hét internationale handelsplatform en wordt iedere dag bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven wereldwijd. Iedereen kan advertenties plaatsen of erop reageren. Dit gebeurt via e-mail, telefoon en WhatsApp.