Plaats advertentie
Verwijder filters

Uitrusting


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Emissienorm


Transmissie

Assen

Aantal assen

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)
Zoekwoord

Gesloten Opbouw Opleggers

642 advertenties

Opleggers met een gesloten opbouw beschermen uw lading tegen regen, wind en andere weersinvloeden. Houd er rekening mee dat de dichte bekasting van de oplegger ervoor zorgt dat de wind meer grip krijgt op de oplegger wat van invloed is op het rijgedrag van de chauffeur.

642 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
 • Privacy gegarandeerd
 • Gratis
 • Elk moment opzegbaar

Met een gesloten opbouw beschermen opleggers uw lading tegen weersinvloeden. Zo krijgt u uw goederen altijd veilig op de plaats van bestemming. Er zijn opleggers met een gesloten opbouw voor stukgoederen, stort- en bulkgoederen en voor bederfbare goederen zijn er speciale opleggers waarvan de chauffeur de temperatuur kan regelen.

Uw mogelijkheden voor gesloten opbouw opleggers

Een oplegger met een gesloten opbouw is in verschillende varianten verkrijgbaar. Bedenk welke goederen u gaat transporteren en kies de geschikte oplegger uit het overzicht hieronder.

 

 • Gesloten opbouw met vaste wanden
  De wanden zijn van kunststof of aluminium en bieden daarmee maximale bescherming voor uw vracht. Dit type wordt vaak ingezet voor het vervoer van waardevolle goederen zoals elektronica.
   
 • Schuifzeil opleggers
  In plaats van harde wanden bestaat deze opbouw uit een zeil dat over de constructie op de oplegger wordt geschoven. Het voordeel is dat deze opleggers makkelijk te laden zijn via zowel de achterkant, zijkant en in sommige gevallen met een kraan via de bovenkant.
   
 • Koel-vries opleggers
  De extra geïsoleerde wanden maken deze opbouw ideaal voor het transport van goederen die op een bepaalde temperatuur moeten worden gehouden. Deze opleggers worden vaak uitgebreid met een extra motor zodat de lading gekoeld of verwarmd kan worden.
   
 • Tankopleggers
  Een oplegger met een tank gebruikt voor het transport van bulk- en stortgoederen. U heeft de keuze uit een onderlosser, achterlosser of een combinatie van beide, de zogenoemde banaanoplegger.

De bekendste merken gesloten opleggers zijn Schmitz Cargobull, Krone en Kögel.
 

Gesloten Opbouw Opleggers kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL