Plaats advertentie
Verwijder filters

Bouwjaar


Prijs (€)



Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Emissienorm


Transmissie

Assen

Aantal assen

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)




Zoekwoord

Tankopleggers

Tankopleggers kunnen beladen worden door verschillende soorten tankcontainers. Silotanks voor stortgoederen zoals agrarische producten. Ook gastanks, levensmiddelentanks en meercompartimententanks voor het vervoer van verschillende producten tegelijkertijd worden aangeboden. Let op met swapbodytanks want deze zijn een stuk langer dan de tankoplegger zelf.

271 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Verschillende soorten tankopleggers 

Op zoek naar een tankoplegger om te kopen? Bekijk verschillende soorten en maten tankopleggers die geschikt zijn voor het vervoeren van uw producten. Tankopleggers worden gebruikt voor het vervoer van vloeibare middelen.  

Zo zijn er brandstof tankopleggers voor het vervoer van diesel, benzine en olie en mestopleggers voor het vervoeren van mest. 

Vervoer je stort- of bulkgoederen in korrelvormige producten als graan, cement, veevoer en zand? Neem dan een kijkje in ons aanbod silo opleggers.  

Merken tankopleggers 

Op TrucksNL vind je een ruim aanbod van gebruikte tankopleggers. Kies tussen de beste merken en vind voor elke vracht de perfecte tankoplegger. Misschien kan een Magyar tankoplegger  helpen met jouw werk. Goede kwaliteit en een betrouwbaar merk. LAG, Hobur of Feldbinder tankopleggers zijn ook een goede keuze als je op zoek bent naar een hoogwaardig product! 

Tankopleggers kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik tankopleggers?

Het maakt niet uit of je één of meerdere tankopleggers wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. Je kan je hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. 

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. Je kan reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.