Plaats advertentie
Verwijder filters

Merk

Krone (1.093)
Pacton (323)
Kögel (235)

A&D (6)
ACTM (5)
AJK (7)
AMT (6)
ASCA (8)
ATM (45)
Beco (1)
Benalu (114)
BFG (1)
Bos (1)
BPW (2)
BSL (2)
Bunk (6)
Burg (74)
Bygg (1)
C.C. (1)
Cifa (2)
CIMC (2)
Cobo (5)
Coder (11)
D-TEC (107)
DAF (8)
Dam (5)
DBM (1)
Desot (20)
Doll (22)
DRACO (36)
DRO (1)
EKW (9)
ESVE (3)
ETA (5)
Ever (2)
FGM (4)
Floor (114)
Gofa (5)
GS (5)
H&W (6)
Hiab (10)
HRD (17)
HTF (8)
Hyva (1)
JTF (2)
Jumbo (30)
Jung (1)
Kaiser (100)
Kaup (1)
Kempf (34)
King (6)
Kip (1)
KMA (3)
KWB (28)
LAG (172)
Lako (2)
Lider (27)
M&G (2)
M&V (2)
MAN (2)
Mega (1)
MOL (54)
Nopa (1)
Omar (2)
OMT (1)
OVA (8)
Prod (1)
Renders (173)
ROHR (6)
Samro (66)
SDC (13)
SEKA (1)
Smit (1)
Sor (18)
Stas (61)
Sterk (11)
Tack (1)
Tec (2)
Trax (12)
TSR (4)
VAN (5)
VM (2)
VTR (3)
WEKA (2)
Wilk (4)
WOT (2)
York (1)
ZV (1)
Toon meer

Bouwjaar


Prijs (€)

Conditie


Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)
Zoekwoord

Opleggers, Trailers

9.071 advertenties

Koop opleggers, trailers voor elk type transport. Van gesloten opleggers en tankopleggers tot kiepopleggers en koel-vries opleggers voor AGF transport. Ruim aanbod opleggers van vele merken waaronder Krone, Schmitz Cargobull en Nooteboom.

9.071 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in jouw inbox
Dankzij de e-mail alert mis je niets meer.
 • Privacy gegarandeerd
 • Gratis
 • Elk moment opzegbaar

Gebruikte opleggers / trailers

Opleggers of trailers worden aan de trekker bevestigd en hebben een maximaal laadvermogen. Afhankelijk van de goederen die u vervoerd zijn er verschillende soorten opleggers beschikbaar. Per type oplegger wordt hieronder een korte uitleg gegeven van de goederen die u ermee kunt vervoeren.

We transporteren vrijwel alle producten per vrachtwagen. Van vloeistoffen als brandstof en stortgoederen als graan, tot meubilair, elektronica en auto’s. Dat heeft geleid tot een enorme diversiteit aan verschillende trailers. De juiste trailer voor uw goederen verkort de laadtijd en verhoogt de veiligheid tijdens het transport.

Soorten opleggers, trailers

In dit overzicht beperken we ons tot de meest voorkomende trailers in de EU. In andere werelddelen gelden vaak andere normen waardoor deze opleggers niet altijd op de Europese wegen zijn toegestaan.

 • Schuifzeiloplegger
  Uitgerust met een schuifzeil zodat u via de zijkanten kunt laden en lossen. Ideaal voor het beladen met een heftruck. Sommige schuifzeilopleggers kunnen ook aan de bovenzijde open zodat u met een kraan kunt laden.
   
 • Schuifvloertrailer / walking floor
  Maakt laden en lossen makkelijk dankzij een schuifvloersysteem. Vloerdelen worden hydraulisch aangedreven en kunnen naar voren en naar achteren schuiven. Dat maakt deze trailers geschikt voor een grote verscheidenheid aan goederen.
   
 • Koel- vries oplegger
  In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden kunnen koeltrailers niet alleen koelen maar ook verwarmen. Ze worden meestal ingezet voor het vervoeren van goederen als groente, fruit en bloemen.
   
 • Kipperoplegger
  Een oplegger die kan kippen (kantelen). Dat maakt het lossen van stortgoederen veel makkelijker. De bovenzijde is meestal open zodat u kunt laden met een kraan of graafmachine.
   
 • Huifoplegger
  Een vaste zeilenhuif beschermt stukgoederen tijdens het transport tegen de invloeden van het weer.
   
 • Mega oplegger
  De meeste trailers hebben een binnenhoogte van 2,55 meter. Een megatrailer heeft een binnenhoogte van 3 meter voor het laden van goederen met veel volume.

Naast deze varianten zijn er veel speciale opleggers voor minder standaard producten. Controleer dan van tevoren goed of de trailer die u wilt voldoet aan de Europese wetgeving voor goederenvervoer.
 

Opleggers / trailers te koop - gebruikt en nieuw - Trucks.nl

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp. 

Hoe adverteer ik opleggers?

Het maakt niet uit of u één of meerdere opleggers wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen