Plaats advertentie
Verwijder filters

Uitrusting


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Emissienorm


Transmissie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)
Zoekwoord

Platte Opleggers

522 advertenties

Als u op zoek bent naar een veelzijdige trailer is een platform oplegger wellicht de beste keuze. De meeste platform opleggers zijn bijvoorbeeld te combineren met een huif of aan te passen zodat u ze ook als houtoplegger kunt gebruiken.

522 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
 • Privacy gegarandeerd
 • Gratis
 • Elk moment opzegbaar

Een platte oplegger is een groot platform dat u aan uw trekker koppelt voor het trekken van erg zware of ongebruikelijk grote ladingen. Denk daarbij aan transporten in de bouwsector of de agrarische sector.

Een platform oplegger met extra opties

Een standaard platform oplegger is geschikt voor het stapelen van drie pallets. Er zijn echter veel meer varianten. De meest voorkomende daarvan zijn:

 • Verschillende assen
  Er zijn platform opleggers met drie of vier assen. De allergrootste platte opleggers hebben maar liefst zes assen. Deze modellen kunnen ladingen van 1 tot enkele honderdduizenden tonnen dragen.
   
 • Uitschuifbaar platform
  Veel plateau opleggers zijn erg lang waardoor laden zonder kraan of ander materieel lastig is. Een uitschuifbaar platform kan dan uitkomst bieden. De oplegger schuift als het ware zelf de lading op de platte bak.
   
 • Staander houders
  Deze worden vooral ingezet voor het transport van extra lange materialen.
   
 • Verschillende vloeren
  Vooral voor extra zware ladingen is een versterkte vloer noodzakelijk om ongelukken te voorkomen.

Platform oplegger zijn ook beschikbaar als zogenoemde diepladers. Deze hebben een verlaagd middenstuk zodat zware goederen nog makkelijker geladen kunnen worden. In combinatie met een oprijschans worden dit type plateau opleggers ingezet voor het transport van bouwmaterieel zoals graafmachines. 

Platte Opleggers kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik een platform oplegger?

Het maakt niet uit of u één of meerdere betonpomp vrachtwagens wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. 

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.