Plaats advertentie
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype

Diesel (908)
LNG (2)

Vermogen (PK)Transmissie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Zoekwoord

Chassis Cabine Vrachtwagens

1.083 advertenties

Een vrachtwagen is zo goed als zijn chassis. Bij de meeste trucks wordt de cabine op het chassis gemonteerd. Het is het dragende deel van het voertuig en omdat trucks meestal zwaar beladen worden moet een chauffeur kunnen vertrouwen op de draagkracht van het chassis.

1.083 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in jouw inbox
Dankzij de e-mail alert mis je niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Een chassis cabine voor uw vrachtwagen is een belangrijke keuze. De grootte van het chassis bepaalt namelijk hoeveel u kunt laden en vervoeren. Adverteerders bieden varianten aan met 2, 4, 6 of zelfs 8 assen. Kijk goed naar de soort ladingen die u vervoert en kies het chassis en de cabine die daarbij past.

Hoe u het juiste chassis en de juiste cabine kiest voor uw vrachtwagen een groot chassis heeft meestal een of twee assen onder de cabine en nog eens een of twee aan de achterzijde. Meer assen betekent meer wielen en dat betekent een hoger laadvermogen voor de vrachtwagen. Het betekent ook dat de vrachtwagen langer wordt en daardoor minder veelzijdig is, bijvoorbeeld bij transporten door stedelijke gebieden. Deze trucks worden ingezet voor langere ritten en daarom is het interessant om te kijken naar een vrachtwagen met een dubbele cabine op een chassis.


Levert u hoofdzakelijk in stedelijke gebieden?

Dan is een bakwagen wellicht een betere optie. Bij een bakwagen is de laadbak op hetzelfde chassis gemonteerd als de cabine. Dat maakt de vrachtwagen korter en mobieler. Dit type vrachtwagen wordt veel ingezet voor het transport van en naar supermarkten, groothandelaren en door verhuizers.
een betrouwbaar merk gaat langer mee


Op Trucks.nl komt u verschillende typen en merken vrachtwagens tegen die door adverteerders worden aangeboden. Een betrouwbaar merk zorgt ervoor dat de vrachtwagen nog heel wat kilometers doorloopt zonder dat de onderhoudskosten (te) hoog oplopen. In het assortiment vindt u trucks van onder andere:


DAF
Mercedes Benz
Man
Iveco
Volvo

 

Chassis Cabine Vrachtwagens kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik een chassis cabine voor een vrachtwagen?

Het maakt niet uit of u één of meerdere chassis cabine voor een vrachtwagen wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.