Plaats advertentie
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)Transmissie

Assen

Asconfiguratie

6x4 (416)
8x4 (408)
4x2 (338)
6x6 (137)
4x4 (131)

10x2 (1)
10x4 (32)
10x6 (5)
10x8 (37)
6x2 (94)
8x2 (22)
8x6 (51)
8x8 (66)
Toon meer

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Zoekwoord

Kipper vrachtwagens voor C- en C1 rijbewijs ( GVW zwaarder dan 3.500kg)

2.153 advertenties

Kipper vrachtwagens worden gebruikt om bulkladingen eenvoudig te lossen op het bouwterrein. Kippers zijn voorzien van een hydraulische zuiger waardoor de laadbak kantelt en de lading via de achterklep wordt gelost. Tijd besparend en betrouwbaar, met name in de bouw en de agrarische sector.

2.153 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
 • Privacy gegarandeerd
 • Gratis
 • Elk moment opzegbaar

Gebruikte kipper vrachtwagens kopen

Kipper vrachtwagens maken het laden en lossen van stortgoederen eenvoudig dankzij een hydraulische arm die de laadbak kantelt. De lading valt via de achterzijde uit de vrachtwagen. Om die reden worden kipper vrachtwagens ook wel dump trucks genoemd.

Verschillende soorten kipper vrachtwagens

Kipper vrachtwagens bestaan al een hele tijd maar omdat processen en werkwijzen veranderen is er tegenwoordig een heel scala aan kipper vrachtwagens voor specifieke doeleinden. De meest voorkomende kippers zijn:

 • Standaard kipper vrachtwagens
  De combinatie van een trekker met laadbak. De bak wordt gekanteld door een of twee hydraulische armen in de vrachtwagen.
   
 • Kipper opleggers
  Sommige trucks kunt u koppelen met een kipper trailer. Die werkt op exact dezelfde wijze als een standaard kipper truck. U kunt dus twee keer zoveel vervoeren voor maar een kleine brandstoftoename.
   
 • 3 zijden / zijwaartse kipper
  Zijwaartse kipper vrachtwagens of kipper vrachtwagens die 3 kanten kunnen kiepen worden vaak ingezet om ladingen te dumpen in de mijnbouw of bij de aanleg van spoorwegen.

Kipperhydrauliek

De trekkende eenheid of trekker dient voorzien te zijn van een kipperhydrauliek. Middels PTO (power take off) wordt de kiepbak omhoog gestuwd. 

Bekende merken

Kippers zijn grote machines die hun werk onder zware omstandigheden moeten doen. Met het oog op veiligheid en efficiëntie wilt u daarom een truck die uw tijd en geld waard is. Bekende merken zijn MAN, Iveco, Mercedes Benz en Volvo .

Kipper Vrachtwagens kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik kipper vrachtwagens?

Het verkopen van één of meerdere kippers via TrucksNL is zeer eenvoudig. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. Kortom, iedereen kan een advertentie plaatsen op TrucksNL.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.

Staan er alleen gebruikte kipper vrachtwagens geadverteerd?

Gebruikte voertuigen vertegenwoordigen het grootste aanbod op de website, maar er worden ook nieuwe en beschadigde objecten aangeboden. Dit betreft ongeveer 10% van het aanbod van de in totaal ruim 100.000 advertenties die online staan.