Plaats advertentie
Verwijder filters

AandrijvingConditie


Bedrijfsuren


Bouwjaar


Prijs (€)


Zoekwoord

Zijlader Heftrucks

Zijlader heftrucks zijn vaak een stuk groter en een hefvermogen van 15 ton is niet uitzonderlijk. Omdat de lading via de zijkant in het midden van de truck wordt verplaatst en de wielen op de hoeken van het voertuig zitten, blijven dit type heftrucks veel stabieler dan een voorlader.

58 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Gebruikte zijlader heftruck kopen 

Een zijlader is een vorkheftruck waarbij de lading via de zijkant, in het midden van de truck wordt verplaatst.  

Op TrucksNL vindt u een ruim aanbod van zijlader heftrucks van verschillende adverteerders.  

Wanneer gebruikt u een zijlader heftruck? 

Zijlader heftrucks worden voornamelijk gebruikt in de interne logistiek voor het vervoeren van lange ladingen als stalen buizen of houten platen. Zijlader heftrucks zijn hier uitstekend geschikt voor wegens hun stabiliteit en veiligheid. 

Met een zijlader heftruck kan er op een efficiënte manier lange ladingen opgeslagen worden. Dit komt doordat de lading aan de zijkant van de machine wordt vervoerd, waardoor het geen brede gangpaden nodig zijn. Hierdoor kan er meer ruimte worden benut in een magazijn.   

Werken met de zijlader heftruck

De bediening van een zijlader heftruck komen niet overeen met die van een normale heftruck. Daarom vereist de Arbowet specifieke deskundigheid en training. Voor het besturen van een zijlader heftruck moet de bestuurder in bezit zijn van een zijlader heftruck certificaat. 

Bekende merken 

Hoe adverteer ik een zijlader heftruck?

Het maakt niet uit of u één of meerdere zijlader heftrucks wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. 

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.