Plaats advertentie
Verwijder filters

Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Bedrijfsuren


UitrustingEmissienorm


Conditie


Zoekwoord


Brandstoftype


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Standaard Tractors Landbouw

649 advertenties

Tractors zijn niet meer weg te denken in de landbouw. Ze zijn veelzijdig, krachtig en perfect geschikt voor oneffen terrein. Bekende merken tractors zijn Ford, John Deere, Massey Ferguson en New Holland.

649 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Hoewel trekkers op veel terreinen inzetbaar is dit voertuig oorspronkelijk voor de landbouw bedoeld. Van het inzaaien tot het oogsten: tijdens het hele groeiproces is voor de bewerking van het land een tractor onontbeerlijk. Doordat diverse werktuigen achter de trekker te plaatsen zijn, kan deze ploegen, zaaien, bemesten, oogsten en weer ploegen.

Tractors voor landbouw, onmisbaar in de agrarische sector

De standaard tractor voor de landbouw hebben een groot achterwiel en een kleiner voorwiel. Hierdoor rijdt de tractor makkelijker over ruw terrein zonder kracht of snelheid te verliezen. Een gemiddelde tractor heeft hierdoor een grote krachtcapaciteit.

Werktuigen of een aanhanger kunnen gekoppeld worden met behulp van de driepuntsophanging. Door een aftakas of een hydraulisch systeem wordt het werktuig in werking gebracht. Met de aftakas wordt het werktuig aan de motor gekoppeld. Moderne tractoren werken met een doordraaiende aftakas. Hiermee kan bij werking van het werktuig een dubbele koppeling opkomen. Het voordeel van dit systeem is dat de trekker niet meer op toeren hoeft te komen voor het in beweging komt. De machine blijft draaien ook als snelheid wordt geminderd of gestopt. Moderne tractoren zijn allemaal voorzien van een rolbeugel of bestuurderscabine mocht de tractor toch onverhoopt kantelen.

Multifunctioneel met landbouwwerktuigen

Aan de achterzijde kan normaliter een aanhangwagen of een werktuig gekoppeld worden, maar het is ook mogelijk een voorzetstuk te plaatsen. Zo kan bijvoorbeeld een ripper gekoppeld worden aan de achterzijde. Met de stalen tanden van de ripper wordt de grond omgeploegd. Een tractor met hakselaar wordt gebruikt om te versnipperen of hakken. Met een maaier kan de trekker ingezet worden om gras te maaien. John Deere, Claas, Deutz Fahr, New Holland, Fendt, Massey Furguson en CASE IH zijn marktleiders op het gebied van landbouw trekkers.

© Afbeelding afkomstig van John Deere

Standaard Tractors Landbouw te koop - gebruikt en nieuw - Trucks.nl

Hoe adverteer ik landbouw tractors?

Het verkopen van één of meerdere tractors via TrucksNL is zeer eenvoudig. Iedereen kan een advertentie plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen.

Staan er alleen gebruikte tractors geadverteerd op TrucksNL?

Er worden met name gebruikte voertuigen aangeboden op de website. Maar er worden ook nieuwe en beschadigde objecten aangeboden. Dit betreft ongeveer 10% van het aanbod van de in totaal ruim 100.000 advertenties die online staan.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.