Plaats advertentie
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)Assen

Asconfiguratie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)
Zoekwoord

Veewagen Vrachtwagens

De veevrachtwagen is gemaakt om vee op een diervriendelijke en veilige manier te vervoeren. Iedere veewagen heeft andere eigenschappen, want ieder dier is uniek. Voor groot transport zijn ook veewagen aanhangers verkrijgbaar.

90 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Koeien, varkens, kippen, er zijn allerlei dieren uit de veehouderij die mee moeten in de veevrachtwagen. En voor veevervoer zijn aparte vrachtwagens nodig. Hierbij moet u telkens rekening houden met het soort dier dat u vervoert want een varken past natuurlijk niet in het hok van een kip. Heeft u al een trekker? Bekijk dan veewagen opleggers en vee aanhangers.

Onder goede omstandigheden de veevrachtwagen in

Of u nu kiest voor een veevrachtwagen van Scania, Iveco of Finkl, één ding is het belangrijkste als het gaat om veevervoer. Namelijk dat u de dieren vervoert onder de meest optimale condities. Niet teveel dieren in één en dezelfde wagen die veel te heet of te koud is. Hoe minder de dieren zijn blootgesteld aan de weersomstandigheden, hoe rustiger ze aankomen op de plaats van bestemming. Geen invloeden van buitenaf, maar een kalme rit is waarvoor u wilt gaan.

Eisen voor het vervoeren met vee

Om het vervoeren van vee in goede banen te leiden zijn er bepaalde eisen waar uw vrachtwagen aan moet voldoen. Ten eerste moet u vanzelfsprekend in het bezit zijn van een groot rijbewijs omdat u een vrachtwagen gaat besturen. Vervoert u vee voor langer dan 8 uur, dan is een zogenaamd VLD- certificaat nodig (Vervoer Levend Dier) dat vijf jaar geldig is. Hiervoor moet uw veevrachtwagen aan bepaalde eisen voldoen. Denk hierbij aan bescherming tegen weersomstandigheden, goed werkende airco of verwarming bij een gesloten opbouw en toegang tot de dieren.

Veewagen Vrachtwagens kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik veevrachtwagens?

Het verkopen van één of meerdere veevrachtwagens via TrucksNL is eenvoudig en voor iedereen beschikbaar. U kunt een losse advertentie plaatsen of zich aanmelden voor een abonnement.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan advertenties plaatsen en nieuwe of gebruikte voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven wereldwijd. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.