Plaats advertentie

Vrachtwagens met kraan / autolaadkraan

De autolaadkraan wordt aangedreven door PTO. De kraan bevindt zich doorgaans achter de cabine maar er zijn ook vrachtwagens waarbij de achter op het chassis zit.

Verwijder filtersBouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)Transmissie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)
Zoekwoord

940 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
autolaadkraan
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Vrachtwagens met kraan

Autolaadkranen zijn vooral geliefd in de bouw en kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën. Veel autolaadkranen zijn dus ideaal voor het laden en lossen van ladingen, maar er zijn ook autolaadkranen met hijsfunctie.

De autolaadkraan 

Een autolaadkraan bestaat uit een kolom, hefarm, knikarm en in het geval van een zware vrachtwagen, een tweede knikarm. De knikarmen kunnen zichzelf inschuiven zodat er voldoende ruimte overblijft voor de vracht zelf. De bediening gebeurt via een bedieningspaneel of radiografische besturing. Ook zijn er zogenaamde verrijdbare autolaadkranen die gemonteerd worden op een verrijdbaar chassis. Deze worden meestal gebruikt met een oplegger waarin een rails is verwerkt die het chassis leidt. Voor welke u ook kiest, iedere vrachtwagen met autolaadkraan maakt het laden en lossen van uw lading gemakkelijker, sneller én veiliger.

Vrachtwagen met autolaadkraan te koop

De vrachtwagens met autolaadkraan te koop bij ons zijn afkomstig van verschillende merken, waaronder Iveco, Scania en Ginaf. Het grootste deel van het aanbod bestaat uit gebruikte modellen, hoewel er ook enkele nieuwe tussen zitten.

Mag iedereen in een vrachtwagen met autolaadkraan rijden?

Omdat het een krachtig voertuig is met veelal zware ladingen, heeft u een certificaat nodig om te werken met een vrachtwagen met autolaadkraan. Daarnaast moet ook de autolaadkraan zelf gecertificeerd zijn ter bewijs dat deze voldoet aan de Europese richtlijnen.

Welke merken vrachtwagens met autolaadkraan verkopen jullie?

De meeste merken die een vrachtwagen met autolaadkraan te koop aanbieden hebben wij ook in ons aanbod. Enkele merken zijn Volvo, DAF, Scania, Iveco, Terberg en Renault.

Hoe adverteer ik autolaadkranen?

Een vrachtwagen met autolaadkraan aanbieden op TrucksNL is eenvoudig. Meer dan een losse advertentie plaatsen of abonnement afsluiten hoeft u niet te doen.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is hét internationale handelsplatform waarop iedereen advertenties kan plaatsen of voertuigen kan kopen. De website wordt iedere dag bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven wereldwijd. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.