DAF | 4x4 | Vrachtwagens

Met een DAF YA-4442 koopt u een unieke vrachtauto. Deze middelzware wagens geproduceerd door DAF zijn namelijk militaire vrachtwagens.

24 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
DAF
4x4
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Deze militaire vrachtwagens zijn gemaakt voor de Nederlands krijgsmacht. Ze worden ook wel viertonners genoemd. Omdat er iets meer dan 5.100 zijn geproduceerd, zijn deze vrachtwagens met recht uniek te noemen. En zo’n unieke DAF YA-4442 is regelmatig te koop bij TrucksNL.

Eigenschappen van de DAF YA-4442

De DAF YA-4442 komt niet zomaar aan zijn naam. YA geeft aan dat het een algemeen legervoertuig betreft. De getallen staan voor 4 ton laadvermogen met 4 wielen waarvan 4 aangedreven. De 2 staat voor serie 2. In vergelijking tot serie 0, de DAF YA-4440, heeft de 4442 een sterkere motor, zes versnellingen en een achteras met dubbellucht. Dankzij dubbellucht wordt gewicht beter verdeeld.

Militaire voertuigen als de DAF YA-4442 te koop

DAF was niet alleen verantwoordelijk voor de DAF YA-4442. De autofabrikant heeft meer 4x4 militaire voertuigen geproduceerd. Zo was ook de DAF-Leyland populair, zijn er meerdere YA modellen gemaakt én zijn er van de 4442 verschillende uitvoeren. Wat dacht u van de YAK (met hydraulische autolaadkraan), YAM (uitvoering voor het Korps Mariniers) en YAB (in brandweerkleuren). Kortom, als u op zoek bent naar een legervoertuig van DAF, dan slaagt u zeker bij TrucksNL.

Is de DAF YA-4442 te koop bij jullie?

DAF heeft verschillende 4x4 legervoertuigen geproduceerd, waarvan er meerdere bij ons te koop zijn. Ondere andere de DAF Leyland en uitvoeringen van de DAF YA-4442 staan regelmatig te koop.

Hoe adverteer ik een DAF YA-4442?

Om uw DAF YA-4442 eenvoudig te koop aan te bieden plaatst u eenmalig een losse advertentie plaatsen of sluit u een abonnement af.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal platform dat iedere dag wordt bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven wereldwijd. Advertenties plaatsen of voertuigen kopen op het platform is simpel en voor iedereen beschikbaar. De reacties die u ontvangt op advertenties of het zelf reageren op advertenties gebeurt via e-mail, telefoon en WhatsApp.