MAN Vrachtwagens

Elke serie MAN vrachtwagen is voor specifieke opdrachten ontwikkelt. De TGS serie wordt met name ingezet voor zwaar transport, de TGM serie wordt veel gebruikt in het middelzware distributieverkeer terwijl de TGL serie is wendbaar en ideaal voor binnenstadsverkeer.

Verwijder filters

Merk


Toon meer

Toon meer


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


Conditie


Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)
Zoekwoord

2.228 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
MAN
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

MAN

Als vrachtwagen producent heeft MAN zijn sporen verdiend. Het aanbod aan modellen is enorm, van een relatief kleine bakwagen van krap 7,5 ton tot enorme road trains met een capaciteit van maar liefst 250 ton. Vrachtwagens worden zowel voor commerciële als militaire doeleinden ontwikkeld en de kruisbestuiving tussen deze twee is duidelijk merkbaar bij moderne MAN vrachtwagens.

De juiste MAN kiezen

MAN heeft verschillende serie vrachtwagen

MAN TGX. Een goede mix van prestaties en comfort maakt de TGX tot een efficiënte langeafstandstruck. Een fraai design, veel koppel en een laag brandstofverbruik maken deze trucks populair in de transportsector.

MAN TGS. De TGS kan op vrijwel ieder terrein worden ingezet. Korte afstanden, distributietransporten en bouwterreinen, de TGS kan het allemaal. Dankzij het hoge motorvermogen en de uitstekende vering is de TGS een echte alleskunner.

MAN TGM. Een middelgrote truck die comfort en efficiënt brandstofverbruik combineert. De TGM kan op verschillende manieren worden opgebouwd, bijvoorbeeld met een dichte of open laadbak. Op Trucks.nl vindt u verschillende varianten.

MAN TGL. Een bakwagen die inzet op mobiliteit en wendbaarheid. Voor het formaat heeft de TGL een verrassend hoge laadcapaciteit en dat maakt dit type vrachtwagen uitermate geschikt voor distributie binnen de bebouwde kom.

MAN trucks voor speciale werkzaamheden

Naast standaard trekkers komt u ook voertuigen tegen voor speciale werkzaamheden zoals het bergen van voertuigen. Ook worden er verschillende TGA en TGS trucks aangeboden met een kipper en een eigen hydraulische kraan, bijvoorbeeld voor het verzamelen van grofvuil. De TGL versie is zelfs verkrijgbaar met een complete uitrusting als brandweerwagen.

Hoe adverteer ik MAN vrachtwagens?

Het verkopen van één of meerdere MAN vrachtwagens via TrucksNL is zeer eenvoudig. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. Kortom, iedereen kan een advertentie plaatsen op TrucksNL..

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.

Staan er alleen gebruikte MAN vrachtwagens geadverteerd?

Gebruikte voertuigen vertegenwoordigen het grootste aanbod op de website, maar er worden ook nieuwe en beschadigde objecten aangeboden. Dit betreft ongeveer 10% van het aanbod van de in totaal ruim 100.000 advertenties die online staan.