Tatra Vrachtwagens

Tatra is een merk dat sterke off-road vrachtwagens levert. D...meer

Verwijder filters


Uitrusting - 0 geselecteerd


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


Conditie - 0 geselecteerd


Motor

Brandstoftype - 0 geselecteerd


Vermogen (PK)


Euronorm - 0 geselecteerd


Transmissie - 0 geselecteerd

Assen

Asconfiguratie - 0 geselecteerd

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Cabinetype - 0 geselecteerdLand - 0 geselecteerd


Zoekwoord

9 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
Tatra
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Bij TrucksNL zijn allerlei vrachtwagens van het Tsjechische Tatra te koop. Als u op zoek bent naar een goede vrachtwagen om over onverharde wegen te rijden, dan is Tatra een ideaal merk voor u.

Vrachtwagens van Tatra te koop

Vanzelfsprekend is de Tatra Phoenix te koop bij ons. De Phoenix is de ultieme bouw vrachtwagen en combineert de echte Tatra chassis, gekenmerkt door de centrale buis met onafhankelijke wielophanging, met de techniek van DAF. Natuurlijk levert Tatra nog veel meer dan alleen de Phoenix. Zo is er nog de fijne PR, maar ook de 815 vrachtwagen familie. Alle vrachtwagens zijn onder andere verkrijgbaar met asconfiguraties als 6x6, 8x8 en 10x8. De nieuwste Tatra vrachtwagens voldoen ook nog aan de EURO-6 norm. 

De vrachtwagen voor uw off-road werkzaamheden

Van de meest zanderige wegen tot grindpaden, modderige zandwegen en rotsachtige gebieden, iedere Tatra te koop bij ons trotseert deze wegen zonder moeite. De vrachtwagens zijn gemaakt om de meest moeilijk begaanbare weg, begaanbaar te maken. Dit maakt dat ze perfect zijn voor zware werkzaamheden in branches als de bouw. 

Welke vrachtwagens van Tatra zijn te koop bij jullie?

Oude en nieuwe modellen van de Phoenix, PR, 815 … en dit is nog maar een kleine greep uit het aanbod Tatra vrachtwagens dat te koop is.

Hoe adverteer ik een Tatra vrachtwagen?

Uw Tatra te koop aanbieden op TrucksNL is zeer eenvoudig. Meer dan eenmalig een losse advertentie plaatsen of een abonnement afsluiten hoeft u niet te doen.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal platform dat iedere dag wordt bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven wereldwijd. Advertenties plaatsen of voertuigen kopen op het platform is eenvoudig en voor iedereen beschikbaar. De reacties die u ontvangt op advertenties of het zelf reageren op advertenties gebeurt via e-mail, telefoon en WhatsApp.