Terberg Vrachtwagens

Terberg is een Nederlandse vrachtautomerk met de eretitel Koninklijk. Het innovatieve familiebedrijf gaat voor niets minder dan de beste kwaliteit vrachtauto’s.

Verwijder filters


Uitrusting


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)
Zoekwoord

46 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
Terberg
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Bij TrucksNL bieden we een diverse collectie aan Terberg vrachtwagens. Allemaal zijn ze geschikt voor u om mee te werken, afhankelijk van de werkzaamheden die u wilt uitvoeren. Voor iedere klus is er bij ons een Terberg te koop.

Maak uw keuze uit een Terberg vrachtwagen

Terberg biedt een variatie aan vrachtwagens, waaronder meeneemheftrucks, afval inzamelsystemen en special vehicles zoals terminaltrekkers en RoRo trekkers. Een populaire truck uit de te koop Terberg vrachtwagens op TrucksNL is de Terberg FM. Maar ook voor legerwagens, betonmixers en containersystemen bent u bij ons op het goede online adres. Met de aankoop van een Terberg gaat u voor sterke vrachtwagens van perfecte kwaliteit.

Terberg te koop bij TrucksNL

De modellen zijn veelal gebruikt en hebben een asconfiguratie variërend van van 8x8, 10x4, 4x2 en meer. Daarnaast kunt u kiezen uit handgeschakeld of automaat, een euronorm van EURO-2 of hoger en zijn er verschillende uitrustingen verkrijgbaar, zoals met PTO of autolaadkraan. Eén ding is zeker, als u een goede vrachtwagen zoekt dan zult u tevreden zijn met een Terberg.

Welke vrachtwagens van Terberg zijn te koop bij jullie?

Een Terberg FM, FL, YT – Terberg produceert vrachtwagens, containersystemen, kraanwagens en regelmatig vindt u deze modellen in ons assortiment.

Hoe adverteer ik een Terberg vrachtwagens?

Om een Terberg vrachtwagen te verkopen neemt u een abonnement af of plaatst u eenmalig een losse advertentie.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL wordt iedere dag bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven wereldwijd. Op dit internationale handelsplatform kan iedereen eenvoudig advertenties plaatsen en voertuigen kopen. Reacties ontvangen op uw advertenties of zelf reageren wordt geregeld via e-mail, telefoon en WhatsApp.