Plaats advertentie
Verwijder filters

Merk

MAN (2.332)
DAF (1.762)
Volvo (1.647)

AC (2)
ALCO (1)
AP (1)
Astra (10)
Bell (2)
Bos (1)
Cifa (1)
Doll (1)
Eco (1)
Ep (1)
Faun (10)
Fiat (5)
Foden (20)
Ford (7)
FUSO (25)
Ginaf (85)
GM (1)
GMC (4)
Hako (3)
Hiab (16)
Hino (5)
HMF (11)
Hyva (4)
IFA (1)
Iveco (773)
King (1)
Kip (1)
MACK (2)
MKG (2)
MOL (1)
Opel (4)
Ravo (27)
Renault (888)
Scania (1.364)
Sisu (2)
Steyr (13)
STI (1)
Tatra (13)
Tec (1)
Unic (1)
VM (1)
Toon meer

Uitrusting


Bouwjaar


Prijs (€)



Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)



Assen

Asconfiguratie

4x4 (41)

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)


Cabinetype




Zoekwoord

Unimog Vrachtwagens

61 advertenties

De naam Unimog staat voor Universal Motor Gerät. Unimogs worden tegenwoordig geproduceerd door Mercedes Benz en worden in vele branches gebruikt.

61 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in jouw inbox
Dankzij de e-mail alert mis je niets meer.
Unimog
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Unimog

Het eerste voertuig van Unimog werd in 1946 ontworpen en geproduceerd in Duitsland. In eerste instantie werden Unimogs vooral gebruikt als landbouwwerktuig. Unimogs kende een hoge bodemvrijheid en had een spoorbreedte van precies twee rijen gepote aardappelen.

Vele Unimog modellen door de geschiedenis heen.

In de loop der jaren veranderde het ontwerp en het gebruik van de Unimog. De voertuigen werden o.a. door defensie veel ingezet. Er zijn ook Unimogs geleverd aan gemeentes. Plantsoendiensten konden zo moeilijk begaanbaar terrein bereiken en in de winter werden er sneeuwploegen  op gemonteerd. Voor al deze verschillende doeleinden moesten verschillende modellen worden gemaakt en geproduceerd. Van de meer klassieke Unimog 435 tot de moderne modellen zoals de Unimog U400:

Elke Unimog heeft zijn eigen unieke bouw. Er zijn Unimog kippers, open laadbakken, bakwagens en sommige zijn uitgerust met een autolaadkraan. In 2005 is er nog een nieuwe Funmog uitgekomen. Een Unimog gericht voor de particulier en de liefhebbers. De Unimog U500 black edition. 

Unimog te koop - Vind gebruikte vrachtwagens op Trucks.nl

Hoe adverteer ik Unimog vrachtwagens?

Het verkopen van één of meerdere Unimogs via TrucksNL is zeer eenvoudig. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. Kortom, iedereen kan een advertentie plaatsen op TrucksNL.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.

Staan er alleen gebruikte Unimog vrachtwagens geadverteerd?

Gebruikte voertuigen vertegenwoordigen het grootste aanbod op de website, maar er worden ook nieuwe en beschadigde objecten aangeboden. Dit betreft ongeveer 10% van het aanbod van de in totaal ruim 100.000 advertenties die online staan.