Plaats advertentie
Verwijder filters

RijbewijsUitrusting


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)Transmissie

Assen

Asconfiguratie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)
Zoekwoord

Bakwagen Vrachtwagens C1 (3.5t – 7.5t)

Met de middelzware bakwagen heeft u een wendbaar alternatief voor een vrachtwagen waarmee u goederen kunt vervoeren.

Actieve filters:
123 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
C1 (3.5t – 7.5t)
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

De naam zegt het al, een middelzware bakwagen maakt het mogelijk om meer te vervoeren dan u kunt doen in een lichte bakwagen, maar minder dan in een zware bakwagen.

Op weg in de middelzware bakwagen

Bakwagens zijn er in allerlei uitvoeringen, waarbij u niet alleen de keuze heeft uit een lichte, middelzware of zware bakwagen. De meeste bakwagens beschikken over een gesloten laadbak, maar er zijn ook varianten waarbij de laadbak schuifzeilen heeft of een combinatie met een huifopbouw. Het hangt geheel af van waar u de middelzware bakwagen voor wilt gebruiken. Welke variant u ook kiest, met een middelbare bakwagen kiest u voor een handige wendbare wagen waarmee u de weg perfect kunt overzien.

Met de middelzware bakwagen vervoeren

Als u de bakwagen gaat gebruiken om goederen te transporteren, dan is het natuurlijk belangrijk om te weten hoeveel u kwijt kunt. In middelzware bakwagens mag u een totaalgewicht rijden vanaf 3,5 ton tot maximaal 7,5 ton. Dit betekent dat u rijbewijs C1 nodig heeft om hierin te mogen rijden. 

Bij ons uw middelzware bakwagen kopen

Maar voor welk merk gaat u? Kiest u voor Nissan of Volvo. Bent u trouw aan Mitsubishi of heeft FUSO toch echt de voorkeur? En wat zijn andere belangrijke eisen die u stelt aan uw bakwagen vrachtwagen? Bepaal waar uw voorkeur naar uitgaat en gebruik de filters om tot de beste middelzware bakwagen te komen.

Welk rijbewijs heb ik nodig voor een middelzware bakwagen?

In een middelzware bakwagen rijdt u vanaf 3,5 ton tot maximaal 7,5 ton. Dit betekent dat u een rijbewijs voor lichte vrachtwagens nodig heeft, rijbewijs C1.

Welke merken middelzware bakwagens verkopen jullie?

Wat dacht u van een middelzware bakwagen van MAN, Iveco, Mercedes-Benz, FUSO of Nissan? Bij TrucksNL kan het allemaal dankzij ons enorme aanbod.

Hoe adverteer ik middelzware bakwagens?

Uw middelzware bakwagen biedt u op een snelle en eenvoudige manier te koop aan op TrucksNL. Hiervoor plaatst u eenmalig een losse advertentie of u meldt zich aan voor een abonnement.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform waarop iedereen advertenties kan plaatsen en nieuwe of gebruikte kan voertuigen kopen. De website wordt elke dag bezocht door dealers, handelaren, transport- en bouwbedrijven wereldwijd. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.