Plaats advertentie
Verwijder filters

Uitrusting


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)


Emissienorm


Transmissie

Assen

Aantal assen

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)Land


Zoekwoord

BE Opleggers

Een BE oplegger is geschikt voor een BE trekker waar er een lichtere en kleinere koppelschotel op zit. BE staat voor het rijbewijs wat je hier voor nodig hebt. Ideaal voor plekken waar vrachtwagens niet mogen komen.

117 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

BE oplegger kopen 

Een BE oplegger is geschikt voor een BE trekker, dit wordt samen ook wel een BE-combinatie genoemd. Een BE trekker is een combinatie van een vrachtwagen en bestelauto. Het voordeel van een BE trekker met oplegger is dat deze in gebieden mag komen waar een vrachtwagenverbod geldt.  

BE rijbewijs 

Met een BE rijbewijs mag u met een auto een aanhanger trekken van maximaal 3.500 kilo (lege gewicht + laadvermogen) en onder bepaalde voorwaarden eventueel meer dan 3.500 kg. 

Als u het rijbewijs BE voor 19 januari 2013 heeft behaald dan gelden er andere regels. Er is dan geen grens aan het lege gewicht + laadvermogen. Het is wel belangrijk om na te gaan of uw trekhaak het gewicht aan kan. De maximale trekhaaklast moet groter zijn dan wat de aanhanger met lading samen wegen. 

BE Opleggers kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik BE opleggers?

Het verkopen van één of meerdere BE opleggers via TrucksNL is zeer eenvoudig. Iedereen kan een advertentie plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. 

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.