MAN Bestelwagens

MAN is een truckmerk met ruim 100 jaar ervaring en biedt betrouwbare kwaliteit. De MAN TGE is de ‘truck onder bestelwagens’ en bij ons beschikbaar in verschillende oude en nieuwe modellen.

Verwijder filters

Merk


Toon meer

Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


Cabine
Conditie


Transmissie


ZoekwoordUitrusting


Brandstoftype


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

81 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
MAN
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

De MAN TGE biedt veel laadruimte in de cabine. Voor alle producten en goederen die vervoerd moeten worden biedt de MAN TGE een plek. Hiermee zijn deze voertuigen perfect te gebruiken voor allerlei dagelijks werkzaamheden. 

MAN TGE: een premium bestelwagen

Bij MAN staan kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie voorop. Voor de bestelwagen betekent dit een laadruimte waarin u een enorme hoeveelheid producten kwijt kunt, comfortabele stoelen, lage TCO (Total Cost of Ownership), innovatieve veiligheidsassistentiesystemen en nog veel meer. Daarnaast is veel aandacht geschonken aan bergruimte in de cabine zelf. DE TGE lijn is beschikbaar als gesloten bestelwagen, met enkele cabine, dubbele cabine of een combinatie. Hiermee is voor iedereen een passende MAN TGE te vinden. 

Koop een MAN TGE

De MAN TGE bestelwagen is van alle markten thuis. Moet u veel goederen of producten van punt A naar B brengen? Dan kan u niet verkeerd kiezen met een nieuwe of occasion MAN TGE. Zowel recente modellen met de EURO6-norm vindt u in ons assortiment, maar ook oudere generaties. Kortom, u gaat uw MAN TGE hier 100% zeker weten vinden.

Welke MAN tge modellen zijn er allemaal?

Van de nieuwste TGE lijn zijn vier modellen beschikbaar, namelijk de combi, gesloten bestelauto, enkele en dubbele cabine.

Verkopen jullie nog meer MAN modellen?

Naast TGE, worden onder andere ook trucks aangeboden van de lijnen TGA, TGL en LE.

Hoe adverteer ik MAN TGE?

MAN TGE bestelwagens verkopen via TrucksNL is simpel en voor iedereen beschikbaar. U kunt zich aanmelden voor een abonnement of het plaatsen van een losse advertentie.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven wereldwijd. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.