Plaats advertentie
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)Transmissie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)


Cabinetype
Zoekwoord

Betonmixer Vrachtwagens

435 advertenties

Zelfrijdende betonmolens, of betonmixer vrachtwagens, vervoert het beton naar de mortelcentrale op een manier dat het op locatie direct te gebruiken is. Kies hiervoor voor een vrachtwagen met een ingebouwde betonmixerpomp van Man, Volvo, DAF of een van de andere bewezen merken.

435 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in jouw inbox
Dankzij de e-mail alert mis je niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Hoe betonmixer vrachtwagens werken

Een betonmixer bestaat uit een trekker met achterop een grote betonmolen. In de trommel in de molen is een spiraalvorm gegraveerd. Deze trommel wordt aangedreven door een benzine- of elektromotor. De trommel met spiraal draait rond en houdt zo de betonmix mooi glad. Bij het lossen brengt de spiraal het mengsel omhoog.

Al rijdend beton mixen

Het mengsel dat in betonmixer vrachtwagens wordt gestort wordt ‘transportbeton’ genoemd. Dit is een kant-en-klaar mengsel van cement, zand en grind waar alleen nog water aan toegevoegd hoeft te worden. Dat gebeurt wanneer het transportbeton in de vrachtwagen wordt gestort. Zo is het beton vloeibaar en direct klaar voor gebruik. Via de goot aan de achterzijde wordt het beton op de plaats van bestemming gestort. Kwaliteitsmateriaal noodzakelijk voor een goedwerkende betonmixer. Een betonmixer stort het beton middels een stortgoot. Moet het beton gestort worden waar de betonmixer niet bij kan, dan is een betonpomp een goede keuze.

Betonmixer Vrachtwagens kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik betonmixer vrachtwagens?

Het verkopen van één of meerdere betonmixers via TrucksNL is zeer eenvoudig. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. Kortom, iedereen kan een advertentie plaatsen op TrucksNL.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.

Staan er alleen tweedehands betonmixers geadverteerd?

Gebruikte voertuigen vertegenwoordigen het grootste aanbod op de website, maar er worden ook nieuwe en beschadigde objecten aangeboden. Dit betreft ongeveer 10% van het aanbod van de in totaal ruim 100.000 advertenties die online staan.