Betonpomp Vrachtwagens

Een betonpomp stelt u in staat om beton rechtstreeks van de menginstallatie naar de bouwplaats te vervoeren. Vrachtwagens van dit type bestaan uit een chassis, de pomp zelf en een verdeelmast. Deze voertuigen worden vooral gebruikt in de bouw, wegenbouw en voor andere grote betonnen constructies als stuwdammen.

Verwijder filters

Uitrusting


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)


Emissienorm


Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Cabinetype
Zoekwoord

89 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Betonpomp vrachtwagens zijn niet hetzelfde als de welbekende betonmixer vrachtwagens. Er zijn wel combinatievoertuigen die over zowel een betonpomp als een betonmolen beschikken. Deze stellen u in staat om het beton op de plaats van bestemming direct te storten. Dat scheelt een hoop tijd en ruimte op de bouwplaats.

Belangrijke eigenschappen van betonpomp vrachtwagens

Het eerste dat opvalt aan een betonpomp vrachtwagen is de lange hydraulische arm waarmee beton, bij de grootste modellen tot wel 100 meter hoog gestort kan worden. Moderne betonpompen zijn uitgerust met een dubbele zuiger die wordt aangedreven door een elektro- of dieselmotor. Deze zuigers werken tegen elkaar in om zoveel mogelijk vermogen op te wekken.

Combinatie betonpomp-betonmolen vrachtwagens

Een combinatievoertuig maakt het mogelijk om mortel te laden op de ene locatie, dit tijdens het transport te mixen in de grote cilindervormige trommel op het chassis en de inhoud vervolgens te storten op de bouwplaats. Met een dergelijk voertuig heeft u dus geen losse betonmixers meer nodig, wat ze ideaal maakt voor bouwplaatsen met weinig ruimte.

Toepassingen betonpomp vrachtwagens

Een betonpomp wordt uiteraard ingezet bij projecten waar veel beton voor nodig is. Een zelfrijdende betonpomp wordt daarbij ingezet bij de bouw van structuren die anders moeilijk bereikbaar zijn. Denk daarbij aan de constructie van onder andere bruggen, stuwdammen en stadions.

Betonpomp Vrachtwagens kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik een betonpomp vrachtwagen?

Het maakt niet uit of u één of meerdere betonpomp vrachtwagens wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. 

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.