Betonpomp Vrachtwagens

Een betonpomp stelt u in staat om beton rechtstreeks van de ...meer

Verwijder filters

Uitrusting - 0 geselecteerd


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


Conditie - 0 geselecteerd


Motor

Brandstoftype - 0 geselecteerd


Vermogen (PK)Transmissie - 0 geselecteerd

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Cabinetype - 0 geselecteerd
Zoekwoord

119 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Betonpomp vrachtwagens zijn niet hetzelfde als de welbekende betonmixer vrachtwagens. Er zijn wel combinatievoertuigen die over zowel een betonpomp als een betonmolen beschikken. Deze stellen u in staat om het beton op de plaats van bestemming direct te storten. Dat scheelt een hoop tijd en ruimte op de bouwplaats.

Belangrijke eigenschappen van betonpomp vrachtwagens

Het eerste dat opvalt aan een betonpomp vrachtwagen is de lange hydraulische arm waarmee beton, bij de grootste modellen tot wel 100 meter hoog gestort kan worden. Moderne betonpompen zijn uitgerust met een dubbele zuiger die wordt aangedreven door een elektro- of dieselmotor. Deze zuigers werken tegen elkaar in om zoveel mogelijk vermogen op te wekken.

Combinatie betonpomp-betonmolen vrachtwagens

Een combinatievoertuig maakt het mogelijk om mortel te laden op de ene locatie, dit tijdens het transport te mixen in de grote cilindervormige trommel op het chassis en de inhoud vervolgens te storten op de bouwplaats. Met een dergelijk voertuig heeft u dus geen losse betonmixers meer nodig, wat ze ideaal maakt voor bouwplaatsen met weinig ruimte.

Toepassingen betonpomp vrachtwagens

Een betonpomp wordt uiteraard ingezet bij projecten waar veel beton voor nodig is. Een zelfrijdende betonpomp wordt daarbij ingezet bij de bouw van structuren die anders moeilijk bereikbaar zijn. Denk daarbij aan de constructie van onder andere bruggen, stuwdammen en stadions.

Betonpomp Vrachtwagens kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL