Plaats advertentie
Verwijder filters

Merk

Krone (831)
Pacton (316)
Kögel (188)

A&D (2)
ABB (1)
ACTM (13)
AJK (4)
ALCO (1)
AMT (6)
ASCA (4)
ATM (43)
Beco (1)
Benalu (106)
BFG (2)
Bos (2)
BPW (1)
Bunk (7)
Burg (50)
Bygg (1)
Cifa (2)
CIMC (1)
Cobo (2)
Coder (13)
D-TEC (94)
DAF (8)
Dam (4)
Dapa (1)
Desot (24)
Doll (24)
DRACO (43)
DRO (1)
EKW (12)
ES-GE (10)
ESVE (2)
ETA (3)
Ever (1)
Floor (107)
FSN (3)
Gofa (4)
GS (7)
H&W (5)
Hamm (1)
Hiab (10)
HMT (1)
HRD (13)
HTF (16)
JTF (1)
Jumbo (31)
Jung (1)
Kemp (1)
Kempf (27)
King (4)
Kip (1)
KMA (2)
KWB (21)
LAG (135)
Lako (3)
Lider (26)
M&G (1)
M&V (2)
Mafi (1)
MAN (2)
Mega (3)
MOL (66)
Omar (1)
OVA (13)
Prod (1)
Renders (131)
RINO (1)
ROHR (1)
SAF (1)
Samro (63)
SDC (7)
SEKA (1)
Smit (1)
Sor (12)
Stas (66)
Sterk (11)
Tack (2)
Tec (5)
Trax (8)
TSR (4)
VAN (3)
VM (2)
VTR (1)
Wilk (4)
WOT (1)
ZV (1)
Toon meer

Uitrusting


Bouwjaar


Prijs (€)Conditie


Motor

Brandstoftype


Emissienorm


Transmissie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)
Zoekwoord

Meusburger Opleggers

Het Duitse Meusburger is een toonaangevende fabrikant van onder andere vrachtwagen carrosserieën, diepladers en natuurlijk trailers.

41 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
Meusburger
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

De Meusburger trailers zijn modern met een hoge kwaliteitsstandaard. Hierin kunt u met een gerust hart allerlei producten vervoeren in uw vrachtwagen. Of het nu gaat om meubilair, auto’s, stortgoederen of vloeistoffen. Voor ieder product is er een ideale Meusburger trailer te koop bij TrucksNL.

De collectie Meusburger trailers

Meusburger produceert al jaren opleggers, wat betekent dat u een enorme keuze heeft aan specifieke opleggers. Wat dacht u van een dieplader oplegger waarmee hoge ladingen probleemloos vervoerd kunnen worden. Als u minder hoge ladingen wilt vervoeren is een semi dieplader natuurlijk ook nog een optie. Het snel lossen en laden van uw goederen wordt eenvoudig met een Meusburger open laadbak oplegger waarbij de bovenzijde open is. Of ga voor een veelzijdige Meusburger trailer met de platte oplegger. En dit is nog maar een kleine greep uit de collectie Meusburger trailers.

Meusburger trailer kopen 

De trailers zijn voornamelijk tweedehands, maar allemaal nog in een goede kwaliteit. Dit is inherent aan de degelijke en sterke trailers die het bedrijf produceert. Met een Meusburger trailer kunt u gegarandeerd nog jaren vooruit. En wilt u een nieuwe trailer? Dat kan natuurlijk ook, want deze hebben we regelmatig te koop. Bepaal wat u zoekt en bekijk onze complete assortiment aan Meusburger trailers.

Welke Meusburger trailers bieden jullie aan?

Meusburger is een grote naam in de wereld van trailers. Dit betekent dat we veel verschillende soorten Meusburger trailers te koop aanbieden. Denk aan dieplader opleggersplatte opleggers, huifzeil opleggers, hout- of tankopleggers.

Hoe adverteer ik een Meusburger trailer?

Uw Meusburger trailer kunt u te koop aanbieden door eenmalig een losse advertentie te plaatsen. Wilt u vaker adverteren? Dan kan een abonnement interessant voor u zijn.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal platform dat iedere dag wordt bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven wereldwijd. Advertenties plaatsen of voertuigen kopen op het platform is simpel en voor iedereen beschikbaar. De reacties die u ontvangt op advertenties of het zelf reageren op advertenties gebeurt via e-mail, telefoon en WhatsApp.