Plaats advertentie
Verwijder filters

Bouwjaar


Prijs (€)Bedrijfsuren


UitrustingEmissienormZoekwoord


Brandstoftype


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Reachstackers

11 advertenties

Een reachstacker is een groot voertuig die ISO-containers verplaatst en opstapelt. Een reachstacker heeft een maximaal vermogen van 50 ton en valt in de categorie zware voertuigen. Deze machines vindt u vaak in kleinere havens.

11 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in jouw inbox
Dankzij de e-mail alert mis je niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

De reachstacker wordt veel in de havens gebruikt. Met de reachstacker worden iso containers of wissellaadbakken verplaatst of gestapeld. Iso containers hebben internationaal standaard vastgestelde afmetingen en de reachstackers zijn ingesteld om dit formaat containers te vervoeren. Want de iso containers kunnen variëren in de lengte, maar hebben altijd dezelfde breedte maat. Voor veilig en efficiënt verplaatsen van de zware containers worden daarom reachstackers ingezet.

Voor veilig verplaatsen, vervoeren en stapelen

De telescopische giek van de reachstacker is uitschuifbaar, hierdoor kunt u containers stapelen. De containers kunnen op een vrachtwagen geplaatst worden. Aan het uiteinde van de giek zit een spreader. De spreader past precies om de vaste breedte van de containers heen. Met de giek kunnen de containers naast elkaar in rijen gestapeld worden tot 6 containers op elkaar en 3 rijen achter elkaar. Bij enkele reachstackers zitten er aan de giek lepels zoals bij de vorkheftruck. Deze type reachstackers zijn wel beperkter in gebruik. Want dit type is alleen geschikt voor het vervoer van containers met steekgaten aan de onderkant van de lange zijde van de containers.

De reachstacker wordt met name gebruikt in de kleinere havens. In de grotere havens worden de portaalkranen ingezet. Verder wordt de reachstacker ook gebruikt voor een veilige en efficiënte overslag bij spoorterminals, voor de overslag van spoor- naar wegverkeer. De water reachstacker is ook geschikt om containers vanaf de kant op het lager gelegen dek van een binnenvaartschip te plaatsen.

De reachstacker, robuuste machinerie met groot hefvermogen

De reachstacker blijft stabiel bij het takelen door het contragewicht van de wagen zelf. Een reachstacker wordt ook wel gebruikt voor het verplaatsen van coils, dit zijn rollen plaatstaal, in de staalsector. De reachstacker behoort tot de zware voertuigen. De machine heeft een hefvermogen tot maximaal 50 ton. De reachstacker is verrijdbaar en rijdt op luchtbanden.

Reachstackers kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik reachstackers?

Het maakt niet uit of u één of meerdere reachstackers wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. 

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp. 

Staan er alleen tweedehands reachstackers geadverteerd?

Er worden voornamelijk gebruikte reachstackers aangeboden op de website. Maar er zijn ook nieuwe en beschadigde objecten tussen. Dit betreft ongeveer 10% van het aanbod. In totaal staan er ruim 100.000 advertenties online.