Plaats advertentie
Verwijder filters

Merk


Toon meer

Toon meer

Uitrusting


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)


Emissienorm


Transmissie

Assen

Asconfiguratie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Cabinetype
Zoekwoord

Mercedes-Benz Actros 1845 Trekkers

Mercedes-Benz heeft een aantal populaire modellen trekkers onder andere de Actros, Arocs en de SLT. Zwaar transport, lange afstanden, off road, voor iedere werkzaamheid is er wel een model.

Actieve filters:
143 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
Mercedes-Benz
Actros
Actros 1845
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Mercedes-Benz trekkers

De grootste truckfabriek ter wereld is die van Mercedes-Benz in het Duitse Wörth. Dagelijks rollen hier tot 470 trucks de fabriek uit. Een groot deel van deze trucks bestaat uit trekkers in de meest uiteenlopende series en uitvoeringen.

Actros
Het vlaggenschip van Mercedes-Benz is natuurlijk de Actros. De Actros kent vijftien verschillende cabinevarianten, variërend van een smalle dagcabine tot de Gigaspace slaapcabine.

Bij het samenstellen van uw ideale Mercedes-Benz trekker heeft u de keuze uit maar liefst 18 verschillende Euro VI motoren, met vermogens tussen de 238 pk en 625 pk.

Standaard wordt de Actros geleverd als 4x2 trekker. Voor het zwaardere werk levert Mercedes-Benz de Actros ook als 3 assige trekker in een 6x2 of 6x4 asconfiguratie. Veel van deze zwaardere trekkers zijn voorzien van een PTO waar bijvoorbeeld de hydraulische installatie van een kiepoplegger mee aangestuurd wordt.

Arocs
De Arocs van Mercedes-Benz is bedoeld voor het off-road werk, en staat derhalve ook iets hoger op de wielen. Dit betekent ook dat deze daardoor niet in de hoogste cabinevariant, de Gigaspace, leverbaar is. Verder is de Arocs leverbaar in dezelfde uitvoeringen als de Actros.

SLT
Mercedes-Benz staat al jaren zijn mannetje in het allerzwaarste segment. Speciaal voor het zwaar transport heeft Mercedes-Benz de SLT-lijn ontwikkeld. Deze zware 8x4 trekkers zijn leverbaar in zowel de Actros als de Arocs uitvoering.

Kenmerkend voor de SLT is dat deze trekkers voorzien zijn van een koelsysteem aan de achterzijde van de cabine voor maximaal gebruik van de motor en retarder. Daarnaast zijn deze giganten uitgevoerd met een slijtagevrije turbo-retarder-koppeling, zodat er zonder slijtage kan worden weggereden en gemanoeuvreerd met de zwaarste ladingen.