Volvo Vrachtwagens

Verwijder filters

Merk


Toon meer


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)
Zoekwoord

1.269 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
Volvo
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Volvo vrachtwagens

Volvo is een van de meest bekende producenten van vrachtwagens. Sinds de eerste truck van de band rolde in 1928 heeft Volvo dan ook zijn best gedaan om een plaats aan de top te verwerven en te behouden. En met succes. Met een omzet van ruim 200 miljard, meer dan 50.000 werknemers en verkoopaantallen van 190.000 voertuigen per jaar is Volvo een van de grootste producenten van vrachtwagens ter wereld.

Nieuwe series vrachtwagens sinds 2012

Met name in Europa, wat een grote afzetmarkt is voor Volvo, zijn de milieurichtlijnen sinds 2012 behoorlijk aangescherpt. Volvo heeft toen besloten om het volledige aanbod te vernieuwen. Sinds 2013 produceert het bedrijf de volgende series:

Volvo FL. De kleinste vrachtwagen van het stel. De Forward control, Low-level cab wordt vooral ingezet voor lokale en regionale transporten. Ze worden regelmatig ingezet als brandweerwagen en zijn verkrijgbaar met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak.

Volvo FE. Een middelgrote truck die zowel verkrijgbaar is met een enkele als een dubbele slaapcabine voor lange ritten. De nieuwe modellen zijn uitgerust met ESP en I-Shift automatic transmission.

Volvo FH. Met meer dan 400.000 verkochte voertuigen is de Volvo FH een van de meest succesvolle modellen die Volvo ooit geproduceerd heeft. Deze zware truck is sinds 2012 uitgerust met de nieuwste technologische ontwikkelingen zoals ‘fuel safe technology’ en een nieuwe 13-liter motor.

Volvo FM. Een zware truck die ook wat uiterlijk betreft een flinke upgrade heeft gekregen, onder ander met Ledverlichting in de koplampen. Iets dat men voorheen alleen tegenkwam bij personenauto’s. Ook het interieur en het dashboard zijn volledig nieuw en de trucks zijn uitgerust met een infotainment systeem.

Volvo FMX. De ‘Forward control Medium Xtreme’ is zware, multifunctionele vrachtwagen die wordt ingezet voor onder andere uitzonderlijk vervoer, distributie en bouwwerkzaamheden.

Hoe adverteer ik Volvo vrachtwagens?

Het verkopen van één of meerdere Volvo vrachtwagens via TrucksNL is zeer eenvoudig. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. Kortom, iedereen kan een advertentie plaatsen op TrucksNL.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.

Staan er alleen gebruikte Volvo vrachtwagens geadverteerd?

Gebruikte voertuigen vertegenwoordigen het grootste aanbod op de website, maar er worden ook nieuwe en beschadigde objecten aangeboden. Dit betreft ongeveer 10% van het aanbod van de in totaal ruim 100.000 advertenties die online staan.