Iveco Bakwagen Vrachtwagens

Duurzaam en technologisch vooruitstrevend, dat haalt u in huis met de aanschaf van een Iveco bakwagen.

Verwijder filters


Uitrusting


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)


Emissienorm


Transmissie

Assen

Asconfiguratie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Cabinetype
Zoekwoord

117 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
Iveco
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

De bakwagen vrachtauto is ideaal voor verschillend transport. Afhankelijk van de lading kiest u voor een lichte, middelzware of zware bakwagen en gaat u de weg op. 

De opties voor uw Iveco bakwagen 

De meeste Iveco bakwagens bezitten over de alom bekende laadklep. Maar u kunt ook kiezen voor een bakwagen uitgerust met een retarder, intarder of PTO. Daarnaast bezitten de meesten over een EURO-4 norm of hoger en een 4x2 asconfiguratie. Natuurlijk is het  mogelijk om te kiezen tussen handgeschakeld of automaat én andere extra’s waar u waarde aan hecht. Denk hierbij aan een extra passagiersstoel, park assist, navigatie of luchtvering. Zo weet u zeker dat u de perfecte Iveco bakwagen aanschaft.

Iveco bakwagen modellen

De Iveco bakwagen vrachtwagens die veel in ons assortiment voorkomen zijn de modellen uit de Daily, EuroCargo en Stralis series. Allemaal perfect voor efficiënt werken in stedelijke gebieden. Voor drukkere stedelijke gebieden zijn bakwagens sowieso ideaal omdat ze goed wendbaar zijn en perfect overzicht op de weg bieden omdat u bij plaatsneemt voor de voorwielen. En naast modellen uit deze drie series, zijn er ook andere Iveco bakwagens bij ons te koop. Toch op zoek naar zwaarder geschut? Werp dan vooral eens een blik op alle Iveco vrachtwagens, inclusief de bakwagens. Uw ideale Iveco zit er zeker tussen!

Welke Iveco bakwagens verkopen jullie?

U kunt er zeker van zijn dat we een gevarieerd aanbod van Iveco bakwagens te koop aanbieden. Vooral de bakwagen vrachtwagens uit de Iveco Daily, Stralis en EuroCargo series zijn populair.

Hoe adverteer ik een Iveco bakwagen?

Uw Iveco bakwagen te koop aanbieden kan eenvoudig door het plaatsen van een losse advertentie of het afnemen van een abonnement.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL wordt iedere dag bezocht door dealers, handelaren, transport- en bouwbedrijven wereldwijd. Op ons internationale handelsplatform kan iedereen advertenties plaatsen of voertuigen kopen. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.