Plaats advertentie

Energie

Energiebronnen als aggregaten en generatoren zijn onmisbaar op een bouwterrein. Vind diverse type aggregaten en lichtmasten die gebruikt worden op bouwterreinen.

Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


BedrijfsurenEmissienorm


Conditie


ZoekwoordLedig gewicht (kg)

594 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Op TrucksNL worden diverse generatoren, aggregaten en lichtmasten te koop aangeboden. Een generator zet mechanische energie om in elektrische energie. Een specifieke mechanisatie binnen deze subcategorie is een aggregaat. Vanuit een verbrandingsmotor wordt elektrische energie opgewekt. Lichtmasten zorgen voor voldoende verlichting, zowel binnen als buiten, op bijvoorbeeld bouwterreinen.

De belangrijkste merken op TrucksNL zijn Caterpillar, Atlas Copco, Perkins, Cummins en SDMO

Energie kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp. 

Hoe adverteer ik energiebronnen zoals aggregaten en generatoren?

Het maakt niet uit of u één of meerdere aggregaten en generatoren wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen