Plaats advertentie

Caterpillar Graafmachines

Graafmachines zijn grofweg in te delen in drie klassen, Mini-graafmachines voor het lichtere werk, midi-graafmachines voor middelgroot werk en de zware graafmachines.

Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


BedrijfsurenEmissienorm


Conditie


Zoekwoord


Brandstoftype


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

517 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
Caterpillar
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Graafmachines Caterpillar

Caterpillar (CAT) heeft voor iedere toepassing een geschikte graafmachine. Zo hebben de minigraafmachines een beperkte draaicirkel en een uitstekende precisie. Wilt u een grote(re) graafmachine? Dat kan. De grote graafmachines van Caterpillar hebben een hoge productiviteit. U kunt iedere uitdaging aan door keuze uit onder andere: vermogen, hefvermogen, bereik, graafdiepte of opbreekkracht.

Populaire modellen

Enkele populaire modellen zijn de CAT 336, de CAT 320 en de CAT 305.

De CAT 336 is een grote graafmachine op rupsbanden. Deze graafmachine is eenvoudig te bedienen, zo start u de motor met een drukknop of met een Bluetooth sleutelhouder, smartphone-app of de machinist ID-functie. Daarnaast kunt u elke knop op de joystick programmeren, inclusief patroon, respons en vermogensmodus met behulp van uw eigen ‘machinist-ID’. Hierdoor onthoudt de machine uw instellingen als u de volgende keer weer aan het werk gaat. U kunt verder tot 4 verschillende offsets voor de helling en diepte instellen. Hierdoor kunt u eenvoudig, zonder het gebruik van een inzetter nivelleren, wat tijd en geld bespaart.

De CAT 320 is een middelgrote graafmachine. Net als de 336 rijdt deze graafmachine op rupsbanden. De functie ‘Lift Assist’ op deze CAT zorgt ervoor dat de uw graafmachine niet kantelt. U hoort en ziet waarschuwingen op uw monitor, waardoor u weet of de lading binnen het veilige werkbereik van uw graafmachine is. Door de kleinere cabine, de platte motorkap en de grote ruimte heeft u goed zicht op uw werkzaamheden. Ook heeft de CAT 320 standaard een camera voor zicht naar rechts en achteren.

De CAT 305 is een minigraafmachine. Ondanks dat deze graafmachine niet zo groot is, kunt u uw gereedschap wel opbergen in de vele opbergruimte in de cabine, boven uw hoofd, achter de stoel en in de consoles. De functie ‘Swing Assist’ stopt het zwenken van de graafmachine automatisch. De machinist kan namelijk de punten instellen voor het graven van sleuven en het laden van vrachtwagens.

CAT heeft ook graaflaadmachines zoals de 428F en wielgraafmachines zoals de M313.