Plaats advertentie
Verwijder filters

Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


BedrijfsurenEmissienorm


Conditie

Gebruikt (1.097)
Nieuw (130)

Zoekwoord


Brandstoftype


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Minigraafmachines Rups

1.227 advertenties

Minigraafmachines met rupsbanden worden meestal ingezet bij het precieze graafwerk. Bijvoorbeeld voor het graven van een sleuf voor nieuwe kabels of voor het uitbaggeren van een sloot. Hitachi en JCB zijn voorbeelden van betrouwbare merken die op TrucksNL worden aangeboden.

1.227 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in jouw inbox
Dankzij de e-mail alert mis je niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Mini graafmachine met rupsbanden kopen 

De mini graafmachine is voor veel klussen onmisbaar. Door de kleine omvang en draaicirkel kan de mini graafmachine op veel plekken worden ingezet. Zo is de schade aan de ondergrond of terrein minimaal. De graafmachine heeft een hydraulische voorarm waar bakken, grijpers, sloophamers en boren aan gekoppeld kunnen worden. 

De minigraafmachine is tegenwoordig ook hybride en elektrisch verkrijgbaar. Ideaal om geluidsoverlast tot een minimum te beperken.  

Rups- of wielbanden? 

Een voordeel van rupsbanden is dat deze zich beter kunnen manouvreren op onverhard en ongelijk terrein, in tegenstelling tot een graafmachine met banden. Verder kunnen rupspanden niet lek raken maar daar tegenover staat wel dat het verliezen van een onderdeel het gevolg heeft dat het hele voertuig zich niet meer kan verplaatsen.  

Rupsvoertuigen hebben in vergelijking met wielbanden een lagere maxiumunsnelheid, verbruiken meer brandstof, geven geluidsoverlast en brengen meer schade toe aan verharde wegen.   

Merken mini graafmachines 

Hier vindt u een ruim aanbod van gebruikte mini graafmachines. Kies tussen de beste merken en vind de perfecte mini graafmachines. Misschien kan een Kubota minigraver u helpen met uw werk. Goede kwaliteit en een betrouwbaar merk. Caterpillar, Volvo of JCB graafmachines zijn ook een goede keuze als u op zoek bent naar een hoogwaardig product! 

Mini graafmachine tweedehands/occasion kopen? 

Bent u geïnteresseerd in een mini graafmachine? U heeft de mogelijkheid om een gebruikte graafmachine te kopen. Ons ruime aanbod van verschillende adverteerders omvat machines uit alle prijsklassen. Bovendien kunt u gemakkelijk het bouwjaar, de bedrijfsuren en het maximale laadvermogen van verschillende voertuigen vergelijken. 

Minigraafmachines Rups kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik een mini graafmachine met rupsbanden?

Het maakt niet uit of u één of meerdere  mini graafmachines met rupsbanden wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. 
 

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.