Plaats advertentie
Verwijder filters

Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Bedrijfsuren
Conditie


Zoekwoord


Brandstoftype


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Reachtrucks

215 advertenties

Gebruik een reachtruck voor snel en veilig intern tranport van pallets. Doordat de mast in zijn geheel naar voren of achteren geschoven kan worden is de reachtruck wendbaar. Zo past de truck makkelijker door smalle ruimtes.

215 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in jouw inbox
Dankzij de e-mail alert mis je niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Gebruikte reachtruck kopen

Reachtrucks worden voornamelijk gebruikt in distributiecentra en magazijnen met smalle gangen om pallets met goederen in stellingen op te slaan of eruit te halen. Een kenmerk van de reachtruck is de uitschuifbare mast die je aan de voor- en achterkant kan uitschuiven. Doordat een reachtruck maar één achterwiel heeft, is de draaicirkel erg klein. Hierdoor is de reachtruck gemakkelijk wendbaar in smalle gangpaden.  
Eerder op zoek naar een reachtruck die alle richtingen opgaat? Dan is een vierwegheftruck misschien wel iets voor jou. Een vierwegheftruck heeft de eigenschap dat alle wielen kunnen draaien. 

Verschil tussen een reachtruck en heftruck

Reachtrucks worden voornamelijk binnen gebruikt en heftrucks binnen en buiten. De reden dat reachtrucks binnen worden gebruikt zijn de banden. De banden van reachtrucks zijn namelijk harder dan die van heftrucks, dit komt omdat ze van polyrethaan zijn gemaakt.
Hierdoor zijn reachtrucks wendbaar op een vlakke magazijnvloer. Verder zit je bij een reachtruck een kwartslag gedraaid, naast de vork. Bij een heftruck zit je recht achter de vork. 

Bekende merken

Op TrucksNL vind je bekende merken van tweedehands en nieuwe reachtrucks als Still, Linde, Atlet en Jungheinrich

Reachtrucks kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik een reachtruck?

Het maakt niet uit of je één of meerdere reachtrucks wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. Je kan je hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. 

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. Je kan reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.