Plaats advertentie

Schuifzeil Vrachtwagens

Een schuifzeil beschermt de lading van vrachtwagens niet alleen tegen de invloeden van weer en wind. Met een schuifzeil is ook de kans op diefstal van uw lading een stuk kleiner. Kies voor een complete vrachtwagen of een trailer met schuifzeil als u grotere ladingen moet vervoeren.

Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)Assen

Asconfiguratie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)
Zoekwoord

241 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Een huif met een schuifzeil maakt het makkelijker om vrachtwagens te laden en te lossen. Bovendien stelt het u in staat om andere, ondeelbare ladingen te transporteren. Voor het lossen kunt u met een schuifzeil een heftruck of zelfs een kraan inzetten. Bespaar tijd, moeite en geld met een schuifzeil huif voor al uw vrachtwagens.


Schuifzeil vrachtwagen met of zonder aanhanger

Bij het kiezen van een schuifzeil voor uw vrachtwagens heeft u heel wat te kiezen. In veel gevallen wordt een schuifzeil gebruikt bij zogenoemde bakwagens. Dit zijn vrachtwagens waarbij de laadbak op hetzelfde chassis als de cabine is gemonteerd. Deze vrachtwagens zijn kleiner waardoor ze veel ingezet worden voor bijvoorbeeld de bevoorrading van winkels in drukke gebieden. Dan helpt het wanneer u het schuifzeil aan de zijkant open kunt schuiven en de lading met een heftruck kunt lossen. Het is zelf mogelijk om de vrachtwagen te combineren met een meeneemheftruck zodat de chauffeur deze altijd bij zich heeft en in kan zetten.


Het is ook mogelijk om zowel de bak van de vrachtwagen, als een extra oplegger uit te rusten met een schuifzeil. Dan is het aan te raden om een schuifzeil te kiezen dat ook aan de bovenzijde open kan, zodat vrachtwagens van bovenaf gelost kunnen worden met een kraan. Er zijn zelfs modellen met een eigen kraan op het chassis zodat de chauffeur de lading zelf kan laden en lossen.

Bekende merken schuifzeil vrachtwagens zijn onder andere MAN, Renault, DAF en Scania. Stuk voor stuk betrouwbare merken die hun sporen in de transportsector verdiend hebben. In de branche wordt een schuifzeil vrachtwagen vaak aangeduidt als Tautliner. Tautliner is echter wel een merk schuifzeil.